Dolar 32,4485
%-0.08
Euro 34,7187
%-0.04
Altın 2.499,020
%0.58
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hızal'ın ‘1 dakika’ eleştirisine Özuslu’dan yanıt: Cahillik zor zanaat

Hızal'ın ‘1 dakika’ eleştirisine Özuslu’dan yanıt: Cahillik zor zanaat

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal’ın, Büyükşehir'in 'Başkanla Asansörde Konuşanlar' etkinliği üzerinden Başkan Soyer’e yönelik sert eleştirilerine yanıt geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi Birinci Başkan Vekili Mustafa Özuslu, Hızal’ın sözlerine ‘‘Cahillik zor zanaat. Soyer’in güleryüzlü siyasetini “sırıtan surat” olarak tarif etmek de ancak içinizdeki nefretin ifadesidir’’ yanıtını verdi.

  • Ege Postası
  • 23.12.2021 - 14:27

EGEPOSTASI -  İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin girişimciler için düzenlediği ‘Başkanla Asansörde Konuşanlar’ etkinliği AK Parti ile CHP’yi karşı karşıya getirdi.

Söz konusu etkinliğe tepki gösteren İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal girişimcilerin asansörde 1 dakikalık zaman diliminde iş fikirlerini anlatarak Başkan Soyer’i etkilemeye çalıştığı etkinliği ‘‘Tunç Soyer'in yeniliğe ve düşünceye verdiği değer işte bu. 1 dakika’’ sözleriyle eleştirmişti.

Hızal’ın sözlerine İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi Birinci Başkan Vekili ve CHP Grup Başkanvekili Mustafa Özuslu’dan sert bir yanıt geldi.

Sosyal medyadan Hızal’ın paylaşımını alıntılayarak yanıt veren Özuslu, ‘‘Cahillik zor zanaat’’ yorumunu yaptı.

Asansör konuşmalarının girişimcilik sektöründe sık kullanılan bir etkinlik olduğunu savunan Özuslu, ‘‘Tunç Soyer’ in güleryüzlü siyasetini “sırıtan surat” olarak tarif etmek de ancak içinizdeki nefretin ifadesidir’’ diye ekledi.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.