Dolar 32,3244
%0.23
Euro 35,0705
%-0.15
Altın 2.282,260
%0.21
Bist-100 9,01
%2.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçe’de Cumhuriyet Bayramı çelenk töreni yapıldı

Güzelbahçe’de Cumhuriyet Bayramı çelenk töreni yapıldı

Güzelbahçe’de Koronavirüs tedbirleri kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, sosyal mesafe dikkate alınarak çelenk töreni düzenlendi.

  • Ege Postası
  • 28.10.2020 - 13:53

Cumhuriyetin 97. Yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Güzelbahçe’de Maltepe Mahallesi Tabaoğlu Parkında, sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek çelenk töreni düzenlendi. Çelenk törenine Güzelbahçe Kaymakamı Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı Topçu Albay Feridun İşler, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, siyasi partilerin başkan ve temsilcileri, STK Başkan ve temsilcileriyle, kurum müdür ve amirleri katıldı.

Tören sonrası günün anlam ve önemine dair açıklama yapan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce “Bu yıl farklı bir yıl oldu. Milli bayramlarımızı evlerimizde, balkonlarımızda kutluyoruz. Tabi isterdik ki meydanları, sahaları dolduralım ve 97 yıl önce bugün atılan Cumhuriyetin temellerini coşkulu ve daha heyecanlı bir şekilde kutlayalım. Ama biz yine de o coşku ve heyecanı devam ettirip ülkemizin bağımsızlığı için mücadele etmiş, can vermiş ecdadımızın mirasını daha da ileri taşıyacağız.  Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Ya İstiklal, Ya Ölüm' hedefiyle manda ve himayeye karşı duran Türk Ulusunun en büyük kazanımı olan Cumhuriyetimizin 97. yılını kutlamanın onuru, gururu ve heyecanını yaşıyoruz. 29 Ekim Perşembe günü saat 17:00’da Siteler Mahallemizden başlayarak tüm Güzelbahçe’mizi dolaşıp bu coşkuyu doruğa ulaştıracağız. Vatandaşlarımızda balkonlarından, pencerelerinden bu coşkuya ortak olmalarını istiyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.