Dolar 32,3651
%0.15
Euro 34,9645
%-0.29
Altın 2.325,480
%0.22
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçe’de bir proje daha tamamlandı

Güzelbahçe’de bir proje daha tamamlandı

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’nin 2019 seçim bildirgesinde yer alan, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği ‘Atatürk Mahallesi Çarşı Cephe Yenileme ve Meydan Projesi’ açılışı yapıldı. Mustafa İnce ‘ önem verdiğim bir projeyi gerçekleştirmenin gururunu yaşıyorum” dedi.

  • Ege Postası
  • 20.01.2022 - 10:08

Önemli bir projenin tamamlanmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “2019 yerel seçimlerinde halkımıza birçok sözümüz oldu. Sözümüzü yerine getirmeyi halkımızın büyük bir desteğiyle seçildiğimiz andan itibaren başladık. ‘Atatürk Mahallesi Çarşı Cephe Yenileme ve Meydan Projesi’ bizler için önemli bir çalışmaydı. Önemli ve bütçesi büyük bir projeyi tamamlamak için Tunç Başkanımıza gittik. Projemizi sunduk ve Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu %75’lik katkıyla Atatürk Mahallemizi projemizi 90 gün gibi kısa bir sürede tamamladık. Başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer ve Büyükşehir bürokratlarına, Güzelbahçe Belediyemizin personellerine, yüklenici firmaya ve heykeltıraşımız Ata Türk’e teşekkür ediyorum. 

Atatürk Mahallesi çarşımızda kadın esnaflarımıza yer vereceğiz. Tezgâh açmak isteyen özellikle kadın esnafımıza ücretsiz olarak verilecek ve teşvik edilecektir. Güzelbahçe Belediyesi Meclisi olarak ilçemizde kadın ve gençlerin işyeri açmak istemesi durumunda başvuru yaptığında özel bir indirim uygulanmaktadır. Bu çarşıya sanat atölyeleri açmak istiyoruz. Bu konuda sanatçılarımızı bekliyoruz” diye konuştu.

Hiçbir genç "yaşama sevincimi kaybettim" diye ölmeyecek

İzmir’in refahını artırmak ve adil paylaşımını sağlamak yönetim anlayışlarının temel odağını oluşturduğunu ifade eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Güzelbahçe Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi arasındaki örnek işbirliği ile ortaya çıkan bu güzel proje tüm Türkiye’ye örnek olması gerekir. Sonuç siyasetçiliğini de belediyeciliği de gösteren bir proje oldu. Biz Türkiye olarak daha iyisine layığız. Daha güzel, daha konforlu yaşamaya layığız. Biz bu nedenle siyaset yapıyoruz. Güzelbahçe’nin güzel mahallesi daha da güzel oldu. Atatürk Mahallesi eski bir mahalleydi. Şimdi yenilenen meydan sayesinde hepimizin göğsünü kabartan güzel bir mahalleye döndü. Türkiye buna layık. Türkiye Güzelbahçe olacak, güzel İzmir olacak. Biz bunu birlikte yapacağız. Kendi atalarımız, emperyalizme tarihin verdiği en büyük dersi vererek küllerinden doğdu Cumhuriyet’i kurdu. Genç bir Cumhuriyet kurdu. Bu Cumhuriyet, bütün dünyaya ilham olmaya devam edecek. Bizler bu memleketi daha ileriye taşıyacağız. Biz daha iyisini, daha güzelini hak ediyoruz. Kimse bizi bundan mağdur edemez. Bu memlekette hiç bir genç ‘Yaşama sevincini kaybettim’ diye ölüme koşmayacak. Hepsinin yüzünü güldüreceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.