Dolar 32,3752
%0.18
Euro 34,9831
%-0.23
Altın 2.325,700
%0.23
Bist-100 9,07
%-0.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçe’de Atatürk Heykeli açıldı

Güzelbahçe’de Atatürk Heykeli açıldı

Güzelbahçe’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yeni yapılan Atatürk heykelinin açılışı ve çelenk töreni düzenlendi.

  • Ege Postası
  • 28.10.2021 - 14:28

Güzelbahçe Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk’ün huzuruna çelenk sunuldu. Çelenk törenine Güzelbahçe Kaymakamı Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı Topçu Albay Feridun İşler, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, siyasi partilerin başkan ve temsilcileri, STK Başkan ve temsilcileriyle, kurum müdür ve amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Güzelbahçe Belediyesi’nin ‘Atatürk Mahallesi Çarşı Düzenlemesi ve Meydan Yenileme Projesi’ kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk heykelinin önce açılışı yapıldı. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce günün anlam ve önemiyle ilgili açıklamada bulundu.

Başkan İnce, “Beş ay gibi kısa bir sürede çarşı projemiz ve Ata’mızın heykelini meydanımıza koyma gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Söz verdiğimiz gibi zamanında projemiz tamamlandı. Yeni meydan ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün atlı heykeli Güzelbahçe’mize çok yakıştı. Önümüzdeki günlerde çarşımızın açılışını da bu projede büyük katkısı olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer ile birlikte programlayıp açacağız. 

98 yıl önce bugün atılan Cumhuriyetin temellerini coşkulu ve daha heyecanlı bir şekilde kutlayacağız. Ülkemizin bağımsızlığı için mücadele etmiş, can vermiş ecdadımızın mirasını daha da ileri taşıyacağız.  Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Ya İstiklal, Ya Ölüm' hedefiyle manda ve himayeye karşı duran Türk Ulusunun en büyük kazanımı olan Cumhuriyetimizin 98. yılını kutlamanın onuru, gururu ve heyecanını yaşıyoruz. 29 Ekim Cuma günü saat 19:00’da Maltepe Mahallesi Tabaoğlu Parkı’ndan fener alayı yürüyüşümüze ve ardından Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi Tuncel Kurtiz Salonunda Hüsnü Arkan ve Mazlum Çimen’in vereceği konsere tüm halkımızı bekliyoruz. Gelin Cumhuriyet Bayramı coşkusuna sizlerde katılın. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.