Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçe yaz spor okulları başlıyor

Güzelbahçe yaz spor okulları başlıyor

Güzelbahçe Belediyesi, kış spor okullarından sonra yaz spor okulları 27 Haziranda kapılarını açıyor.

  • Ege Postası
  • 14.06.2022 - 09:28

Güzelbahçe Belediyesi kış spor okulları 2021-2022 sezonunda futbol, basketbol, voleybol, cimnastik, aerobik, tenis, yoga ve pilates kurslarından bine yakın öğrenci yararlandı. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, yaz spor okullarında da deneyimli hocalarla eğitim yapacaklarını belirterek, sağlıklı yaşamın şifresinin sporda olduğunu vurguladı.

Çocuklara ve gençlere spor yapma alışkanlığı kazandırmaya çalıştıklarını belirten Başkan İnce şunları söyledi: “Güzelbahçe Belediyesi olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin yaşamlarını sağlıklı bir şekilde sürdürmeleri, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp gelecek için iyi bir altyapıya sahip olmaları amacıyla spor okulları açıp, herkese spor yapma imkânı sağlıyoruz. Uzman kadromuzla faaliyetlerini gösteren spor okulları kulüp takımlarımızın altyapısını oluştururken sağlıklı nesiller yetiştirmesi, boş zamanların değerlendirilmesi ve öz güvenlerinin kazanılması yoluyla da önemli misyonlar üstlenmektedir. Yaz Spor Okulları çocuklarımıza ve gençlerimize spor yapma olanağı tanıyacak. Yaz dönemi kayıtlarımız 27 Haziranda başlıyor. Okulların kapanmasıyla kurslarımıza ilgi de artacaktır” diye konuştu.

Futbol, basketbol, voleybol, cimnastik, aerobik, tenis, yoga ve pilates branşlarında faaliyet gösterecek yaz spor kursları üç ayrı spor salonunda, Ayşe Mayda, Kaan Yüce ve Yelki Spor Tesislerinde gerçekleştirilecek. Yaz kurs kayıtları için: 234 20 20 dahili 1516 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.