Dolar 32,3801
%0.19
Euro 35,0242
%-0.12
Altın 2.322,600
%0.09
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gezici kütüphane Beydağ'da minikleri sevindirdi

Gezici kütüphane Beydağ'da minikleri sevindirdi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında herkesin kitap okuyabilmesi için gezici kütüphaneyi Beydağ’ın Adaküre Mahallesine ulaştırdı.

  • Ege Postası
  • 22.04.2021 - 12:51

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından dezavantajlı mahallelere ve okullara ulaşabilmek amacıyla başlatılan Gezici Kütüphane hizmeti, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Beydağ’ın Adaküre Mahallesindeydi.

Feridun Yılmazlar: 7’den 77’ye herkesi kitapla buluşturmak istiyoruz.

“7'den 77'ye tüm vatandaşların kitaba ulaşabilmesi için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Tunç  Soyer  tarafından oluşturulan Gezici Kütüphane’nin ilçemiz Adaküre Mahallesindeki çocuklarımızla buluşması bizi çok mutlu etti.”

Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, “Her yaş grubuna yönelik kitap koleksiyonu, dergi gibi kitap türlerinin yer aldığı Gezici Kütüphane, ilçemizin mahallelerini düzenli aralıklarla ziyaret ediyor. Erken yaşta çocukların kitapla buluşmasının ve bu konuda fırsat eşitliği yaratılmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Beydağlıların kitabı sevmeleri, bilgiye kolayca ulaşmaları ve okumayı alışkanlık haline getirmeleri için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Bugün de Gezici Kütüphane 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Adaküre Mahallemizdeki çocuklarımızla buluştu.” diye konuştu.

Başkan Yılmazlar; Gezici Kütüphanenin Adaküreli çocuklara kitap, kırtasiye seti dağıtmasının ardından 23 Nisan hediyesi olarak minikleri oyuncak dağıtarak sevindirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.