Dolar 32,5418
%0.17
Euro 34,9253
%-0.13
Altın 2.443,630
%0.3
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Genel Sekreter Gökçe uyardı: Deprem yardımı adı altında ‘fırsatçılık’

Genel Sekreter Gökçe uyardı: Deprem yardımı adı altında ‘fırsatçılık’

İzmir depreminin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe’nin adını vererek vatandaştan yardım adı altında para istedikleri ortaya çıktı. Konuya ilişkin İzmirlileri uyaran Gökçe, “Adımı kullanıp sizlerden yardım adı altında para isteyenlere lütfen itimat etmeyin! Böyle bir durumla karşılaşırsanız emniyet birimlerini bilgilendirin” dedi.

  • Ege Postası
  • 07.12.2020 - 13:32

EGEPOSTASI- 30 Ekim tarihinde İzmir’de yaşanan depremin ardından belediyeler, devlet kurumları ve vatandaşları depremzedelere yardım etmek için adeta seferber oldular. Depremden etkilenen vatandaşlar yaralarının sarılması için örnek bir yardımlaşma ortaya konuldu.

Ancak depremden nemalanmak isteyen ve depremi bahane ederek kendine kazanç sağlamak isteyen bazı ‘fırsatçılar’ da depremin ardından kendilerini göstermeye başladı.

Bu kişilerden bazılarının İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe’nin adını vererek halktan yardım adı altında para toplamaya çalıştıkları ortaya çıktı.

Konu ile ilgili vatandaşları uyaran Genel Sekreter Gökçe, “Değerli dostlarım, Yaşadığımız İzmir depremini istismar ederek ‘ihtiyaç sahiplerine yardım istiyoruz’ diye adımı kullanıp sizlerden yardım adı altında para isteyenlere lütfen itimat etmeyin! Böyle bir durumla karşılaşırsanız emniyet birimlerini bilgilendirmenizi rica ediyorum” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.