Dolar 32,5334
%0.26
Euro 34,7353
%0.04
Altın 2.489,160
%1.09
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziemirlinin gözünden Gaziemir yarışması

Gaziemirlinin gözünden Gaziemir yarışması

Gaziemir Belediyesi, “Benim Gözümden Gaziemir” isimli fotoğraf yarışması düzenleyecek. Gaziemirliler ilçenin tarihini, sosyal yaşamını, doğal güzelliklerini ve kent estetiğini yansıtan özgün fotoğraflarıyla yarışmaya katılabilecek. Yarışma Instagram üzerinden düzenlenecek. Yarışmacılar fotoğraflarını belediyenin @gaziemirbel Instagram hesabını etiketleyip #GözümdenGaziemir etiketiyle paylaşarak yarışmaya katılabilecek. 22 Mart’ta başlayacak yarışmanın başvuru süresi 31 Mayıs’ta sona erecek.

  • Ege Postası
  • 21.03.2021 - 10:44

Fotoğraf yarışmasıyla ilçenin karakteristik özelliklerinin ortaya çıkması, farklı kültürlere ev sahipliği yapan kentin tarihi ve kültürel yapısı ile doğal güzelliklerinin tanıtılması amaçlanıyor. Yarışmaya katılan fotoğraflar arşivlenerek kent belleği oluşturulacak. Bu sayede ilçenin güzellikleri gelecek nesillere aktarılacak.

Yarışma sonuçları 18 Haziran Cuma günü www.gaziemir.bel.tr internet sitesinden ve belediyeye ait sosyal medya hesaplarından açıklanacak. Yarışmada dereceye girenlere ödül verilecek. Derece alan ve sergilenmeye layık görülen fotoğraflar düzenlenen sergiyle sanatseverlerin beğenisine sunulacak.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.