Dolar 32,3181
%0.21
Euro 35,0783
%-0.12
Altın 2.307,390
%1.31
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziemir’in Festival Alanı yeni yüzüne kavuşuyor

Gaziemir’in Festival Alanı yeni yüzüne kavuşuyor

Gaziemir Belediyesi; festival, konser ve milli bayram kutlamaları gibi açık hava etkinliklerine ev sahipliği yapan 5 dönüm büyüklüğündeki Festival Alanını yeniliyor.

  • Ege Postası
  • 26.11.2020 - 09:37

Gaziemir’in adının dünyada duyulmasını sağlayan Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği’nin düzenlendiği Festival Alanı yenileniyor. Milli bayram kutlamaları, tiyatro, konser, sinema gösterimi gibi açık hava etkinliklerine ev sahipliği yapan Festival Alanında zemin rehabilitasyonu yapılıyor. Gaziemir Belediyesi tarafından yürütülen çalışma kapsamında alanın drenaj sistemi, otomatik sulama sistemi ve çimleri yenileniyor.

Gaziemirli yurttaşların yaz aylarında buluşma noktaları arasında yer alan alanın yıpranan çimleri kaldırıldı. Çalışmalar kapsamında, kullanım süresi dolduğu için verimli çalışmayan drenaj sistemi ve otomatik sulama sistemi de yenileniyor. Alanda yürütülen alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından çim serim işlemine başlanacak. Çim seriminin tamamlanmasıyla Festival Alanı, yeni yüzüyle yurttaşların hizmetine sunulacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.