Dolar 32,3791
%0.19
Euro 35,0153
%-0.14
Altın 2.325,780
%0.23
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziemir'in sevimli dostları sosyal medyada

Gaziemir'in sevimli dostları sosyal medyada

Gaziemir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün bakım ve tedavisini yaptığı kedi ve köpek, belediye tarafından sahiplenildi. Belediye, sıcak bir yuva verdiği kediye Nazo, köpeğe de Gazo ismini verdi. Belediyenin Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde beslenen Nazo ve Gazo’nun animasyonu yapıldı. İki sevimli dost artık Gaziemirlilere, sosyal medyadan da sesleniyor.

  • Ege Postası
  • 09.05.2021 - 10:40

Dijital ortama taşınan Gazo ile Nazo, Gaziemirlilerin ve sokakta yaşayan canlıların sesi oldu. Sosyal medyadan seslerini duyuran iki karakter, @nazo.gazo instagram adresi ile @Nazo_gazo twitter adresinden belediyenin yaptığı çalışmalarla ilgili görüşlerini belirtmeye başladı. Belediyenin sokak havyalarına yönelik çalışmalarını takip eden iki karakter, sosyal medya adreslerinden yaptıkları ilk paylaşımda gençlerin kaykay parkı taleplerini dile getirdi. Sokak canlarının sesi olması için yaratılan karakterler, ilçenin ihtiyaçlarını da yapacakları paylaşımlarla dile getirecekleri belirtildi.

HEDEF SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKILMASI

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, yaratılan karakterlerle hem sokak hayvanlarına sahip çıkılması konusunda duyarlılık yaratmak hem de çocuklarımızın sokak canlarını önemsemesini sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Karakterlerden dişi olan kedi Nazo’nun daha sert mizaçlı, köpek olan erkek Gazo’nun da daha oyuncu ve saf olarak çizildiğini anlatan Başkan Arda, “Onlar için hazırlanan sosyal medya hesaplarından yapacakları paylaşımlar ile ilçenin hatta kentin farklı noktalarında Gaziemir’e getirilebilecek hizmetler konusunda bizlere uyarılarda bulunacaklar. Vatandaşlarımız onlara yazarak taleplerini ve isteklerini iletebilir, onlar da bu talepleri bize mizahi bir dille ileteceklerdir. Animasyon karakterlere ilham veren iki can dostumuz Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde yaşamlarını sürdürüyor. Gerçek Nazo ve Gazo’yu görmek isteyenler de müdürlüğümüzü ziyaret edebilirler” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.