Dolar 32,3298
%0.24
Euro 35,0481
%-0.21
Altın 2.284,020
%0.28
Bist-100 8,98
%1.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Foça’da Ata’ya Saygı Yürüyüşü

Foça’da Ata’ya Saygı Yürüyüşü

Foça Belediye Başkanlığı, Foça ve Yeni Foça’da Ata’ya Saygı Yürüyüşleri düzenledi…

  • Ege Postası
  • 11.11.2019 - 09:50

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısı ile Foça Belediye Başkanlığı tarafından Foça ve Yeni Foça’da düzenlenen Ata’ya Saygı Yürüyüşlerine yüzlerce vatandaş katıldı.

‘‘Atam İzindeyiz’’, ‘‘Onsuz Kasım 1881-∞ ve ‘‘Ey Büyük Atatürk! Açtığın yolda gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğimize ant içeriz. 1881-∞’’ yazılı pankartlar, büyük Türk Bayrağı ve Atatürk posterleri ile yürüyen vatandaşlar, Foça Belediyesi’nin armağanı Atatürk tişörtlerini giydi.

Saat 13.00’de Yeni Foça Sosyal Tesisler önünde başlayan saygı yürüyüşü Yeni Foça Belediye Meydanındaki Atatürk Anıtında ve Saat 15.00’de Foça Kavala Kafe önünde başlayan saygı yürüyüşü, Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtında tamamlandı.

Vatandaşlar, Atatürk Anıtlarına karanfiller bıraktı. Foçalı denizciler de Atatürk posterleri ve Türk Bayrakları astıkları tekneleriyle yürüyüşe eşlik etti.

Sonsuza dek kalbimizde yaşayacak

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, ‘‘Ulu Önderimiz Atamız, hiç bitmeyecek bir özlemle, sonsuza dek kalbimizde yaşamayı sürdürecek.’’dedi.

FOÇA’DA YELKENCİLER ‘‘ATATÜRK KUPASI’’ İÇİN YARIŞTI

9-10 Kasım 2019 tarihlerinde Foça’da gerçekleştirilen Atatürk Kupası Yelken Yarışlarında dereceye giren sporcular için madalya töreni düzenlendi.

Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) koordinesinde, Foça Belediyesi’nin sponsorluğu ve Foça Yelken İhtisas Kulübü (FYİK) ev sahipliğindeki yarışlar için Foça Belediyesi Karakum Plajında madalya töreni gerçekleştirildi. Foça Kaymakamı Ali Çetin, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Foça İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nden Murat Özdem, Foça Belediyesi Meclis Üyeleri Hakan Barçın ve Raşit Dirim, FYİK Başkanı Reşit Çınarlı, TYF Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Yenigün, TYF İzmir İl Temsilcisi Volkan Timurşah, Foça Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Koldaş, Başhakem Turan Yılmazkoç ve Foça Liman Başkanı Yaşar Karabacak, dereceye giren sporculara madalyalarını verdi.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, ödül törenindeki konuşmasında; ‘‘İki gün boyunca bu çok anlamlı Atatürk Kupasına katılıp, başarılı yarışlar çıkaran sevgili sporcularımız, aslında hepiniz kazandınız. Müsabakaya katılan tüm sporcularımıza ve yelken kulüplerimize teşekkür ediyor, yarış hakemlerimize ve Türkiye Yelken Federasyonumuza çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Foça Yelken İhtisas Kulübü, Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi, İzmir Türk Koleji, Urla Yelken Spor Kulübü, Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi, Arkas Çeşme Yelken ve Reha Midilli Phokaia Yelken Spor Kulübüne mensup 95 sporcunun katılımıyla düzenlenen organizasyonda, optimist, laser, laser radial ve 420 kategorilerinde çekişmeli ve keyifli yarışlar gerçekleştirildi.

Sonuçlar:

Optimist Junior: 1.Yağız Karaca (FYİK), 2.Tuğra Şener (FYİK), 3.Ahmet Eren Üçer (Göztepe Yelken) - Optimist Junior Kız: 1.Elif Güldoğan (FYİK), 2.Deniz Eraslan (FYİK), 3.İpek Ülgen (İTK Yelken) - Laser 4.7 Genel: 1.Irmak Karaorman (FYİK), 2.Yenisey Yalta (FYİK), 3.Ege Taşkaya (FYİK) - Laser 4.7 Kız: 1.Irmak Karaorman (FYİK), 2.Pelin Şahin(FYİK), 3. Deniz Yasemin Durmaz (Arkas Çeşme Yelken) - Laser 4.7 Junior: 1.Irmak Karaorman (FYİK), 2.Yenisey Yalta (FYİK), 3. Pelin Şahin (FYİK) - Laser Radial: 1.Uygar Kızılkaya (KSK Yelken), 2.Tarhan Öğütçü (Arkas Çeşme Yelken), 3.Yaman Aktolun (Arkas Çeşme Yelken) - Laser Radial Genç: 1.Uygar Kızılkaya (KSK Yelken), 2.Tarhan Öğütçü (Arkas Çeşme Yelken), 3.Yaman Aktolun (Arkas Çeşme Yelken) - 420 Genel: 1.Can Ertürk ve Ali Beren Adamcıl (Göztepe Yelken), 2.Lara Cindoğlu ve Deniz Pala (KSK Yelken), 3.Berkay Yılmaz ve Ateş Acar (KSK Yelken) – En küçük kız ve erkek sporcular: Çınar Ertürk, İklim Özçelik ve Mevsim Özçelik

İlgili Haber

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.