Dolar 32,5049
%0.29
Euro 34,6566
%0.47
Altın 2.478,970
%-0.17
Bist-100 9.601,00
%-0.82

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Foça'da Cumhuriyet coşkusu

Foça'da Cumhuriyet coşkusu

Cumhuriyetin 99. yıl dönümü Foça’da büyük coşkuyla kutlandı.

  • Ege Postası
  • 30.10.2022 - 11:32

Foça, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün, arkadaşları ve aziz şehitlerimizin en büyük mirası Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü büyük coşkuyla kutladı.

"İlelebet Cumhuriyet!"

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile yayınladığı mesajında; ‘‘İlelebet Cumhuriyet! Türk Milletinin geçmiş ve geleceğini inşa eden Cumhuriyetimizin 99. Yılı hepimize kutlu olsun. Bir milletin kurtuluşundan yeniden ayağa kalkması için kendini feda eden Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, arkadaşları ve tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.’’dedi.

Foça’daki Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıl dönümü kutlama programı, 28 Ekim Cuma günü Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtındaki çelenk sunma töreniyle başladı.

Kutlamalara, Foça Kaymakamı Mehmet Türköz, Amfibi Görev Grup ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Serhat Sözbir, Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, belediye meclis üyeleri, sivil ve askeri erkan, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler, vatandaşlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

29 Ekim Cumartesi günü, Foça Jandarma Komando Eğitim Komutanlığı sahasında resmi tören ve Foça Belediyesi’nin düzenlediği kutlama programı kapsamında Yenifoça’da Cumhuriyet Yürüyüşü, Foça’da Fener Alayı ve ardından Nihat Dirim Barış ve Demokrasi Meydanında Türk Halk Oyunları ekiplerinin gösterileri ile Foça Jandarma Komando Eğitim Komutanlığı Bando Orkestrası konseri gerçekleştirildi.

Foça Kaymakamı Mehmet Türköz ve Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Foça Jandarma Komando Eğitim Komutanlığı Bando Orkestrasına teşekkür çiçeği sundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.