Dolar 32,3591
%0.13
Euro 35,0198
%-0.13
Altın 2.325,670
%0.23
Bist-100 9,13
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Foça Belediyesi'nden eğitime ve tarihi değerlere destek

Foça Belediyesi'nden eğitime ve tarihi değerlere destek

Foça Belediyesi ilçedeki okul ve mezarlıkların temizlik ve çevre düzenlemelerinin yanı sıra tamirat çalışmalarına da destek veriyor.

  • Ege Postası
  • 08.10.2021 - 17:07

Foça Belediyesi, ilçedeki okul binalarının iyileştirilmesi ve tadilat çalışmalarına destek vermeye devam ediyor.

Bu kapsamda, Bağarası Cemil Midilli İlkokulu binasına, yeni 2 ek derslik ve tuvalet ilave edildi. Yanı sıra, Yeni Bağarası Nadire Sanlı İlkokulunun dış cephesi de Şehit Yarbay Mesut Kuru İlkokulu dış cephesinde olduğu gibi sıva tamiratlarının ardından renklendirilecek.

Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, ‘‘Sevgili öğrencilerimizin ve değerli öğretmenlerimizin, daha güzel ortamlarda eğitim-öğretime devam edebilmeleri için, tüm okullarımızda iyileştirme çalışmalarımız devam edecek’’ dedi.

TARİHİ DEĞERLER DE KORUNUYOR

Foça Belediyesi, İzmir Müze Müdürlüğü’nün ilçe merkezindeki Osmanlı Mezarlığında gerçekleştirdiği yol temizliği, çevre düzenlemeleri ve yıkılan duvarların tamiratı çalışmalarına da destek sağlıyor.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, 16. yüzyıldan başlayarak 20. yüzyılın ortalarına kadar uzanan bir zaman dilimi içerisinde gömüye açık olduğu anlaşılan Osmanlı Mezarlığını ve Foça’nın sahip olduğu tarihi tüm değerleri korumaya ve iyileştirmeye devam edeceklerini belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.