Dolar 32,5065
%0.29
Euro 34,5806
%0.25
Altın 2.505,680
%0.91
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erzurumlular başkanları bağrına bastı

Erzurumlular başkanları bağrına bastı

Erzurum Demokrat Dernekler Federasyonu üyeleri Bayraklı’da dayanışma kahvaltısında bir araya geldi. Etkinliğe İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal da katılarak birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkanları bağrına basan Erzurumlulara seslenen Başkan Sandal, “Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Bu süreçte hepimiz üzerimize düşen görevleri yerine getirmeli, oyumuzu kullanmalı, birlik ve beraberliğimizi artırmalıyız. Bu mücadelemizi ülkenin dört bir yanına yaymalı ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmalıyız” dedi.

  • Ege Postası
  • 28.01.2023 - 14:15

Bayraklı Belediyesi Havuz Düğün Salonu’nda düzenlenen etkinliğe İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın yanı sıra CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, CHP eski Genel Başkan Yardımcısı ve eski İzmir Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı, İyi Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, Erzurum Demokrat Dernekler Federasyonu Başkanı Buket Mertoğlu Gürpınar, Erzurum derneklerinin başkan ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda Erzurumlu katıldı. Sıcak aile ortamında gerçekleşen etkinlikte vatandaşlar başkanları bağrına bastı. Masaları gezerek Erzurumluları selamlayan Başkan Sandal ve Soyer; birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verdi.

SOYER: BİR ŞEY DEĞİŞECEK, HER ŞEY DEĞİŞECEK

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise, Erzurum ve İzmir birbirine göbekten bağlıdır. Tarihimizle birbirimize bağlıyız ve biz de buna sahip çıkacağız. Bizi her ne kadar kutuplaştırmaya, ayrıştırmaya çalışsalar da daha fazla kenetlenmeye devam edeceğiz. El ele vereceğiz ve yepyeni bir ülke doğacak! Yüz yıl önce atalarımızın yaptığı gibi bir şey değişecek çok şey değişecek” dedi.

SANDAL: ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMALIYIZ

Salonu dolduran vatandaşlara seslenen Başkan Sandal, “Ülke olarak zor günler geçiriyoruz kritik dönemeçlerin eşiğindeyiz ve gece gündüz demeden üzerimize ne düşüyorsa onu yapmak zorundayız. Ülke olarak çok önemli bir seçime gidiyoruz. Her bir yurttaşımız sandığa giderek oyunu kullanacak yurttaşlık görevini yerine getirecek. Hemşeri derneklerine bu açıdan büyük görev düşüyor. Sizler kendi memleketlerinize de komşularınızı akrabalarınızı mutlaka ikna etmelisiniz. Bu mücadelemizi ülkenin dört bir yanına yaymalı ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmalıyız” dedi.

GÜRPINAR: BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Federasyon Başkanı Buket Mertoğlu Gürpınar da, “Havası sert, insanı mert can Erzurum’un tüm dernekleriyle birlikte hepimiz kardeşiz. Bizi artık kimse bölemeyecek. Buna izin vermeyeceğiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında aydınlık yarınlara kavuşacağız. Bu süreçte görev bekliyoruz, üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Biz büyük bir aileyiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.