Dolar 32,5262
%0.24
Euro 34,8574
%0.39
Altın 2.476,680
%0.58
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Efes Kariyer'de bir iş var!

Efes Kariyer'de bir iş var!

Efes Kariyer sitesinin tanıtım toplantısı kentte faaliyet gösteren meslek odaları, muhtarlar ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Efes Selçuk Belediyesi’nin kentteki işsizlik sorununa çözüm sunmak amacıyla hayata geçirdiği yeni nesil belediyecilik uygulaması “efes kariyer” Efes Selçuk’ta iş arayanlarla personel arayanları bir araya getirecek.

  • Ege Postası
  • 24.12.2020 - 11:16

İşsizliğin Türkiye’de olduğu gibi Efes Selçuk için de ciddi bir sorun olduğunun altını çizen Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; “ Göreve geldiğimizden bu yana kentteki işsizlik sorununu çözmek için neler yapabileceğimizi düşündük. Ancak yerel yönetimlerin tek başına işsizlik sorununun üzerinden gelmesi mümkün olmadığından biz de iş talebinde bulunanlarla, personel arayanlar arasında köprü olmak için www.efeskariyer.com adlı internet sitesini kurduk. Amacımız doğru personeli doğru iş ile buluşturmak” dedi.

AMAÇ KENTİN İNSAN KAYNAKLARINI KULLANMAK

Efes Kariyer’in kentteki iş taleplerinin tek bir yerde toplanması açısından da önemli olduğunu belirten Başkan Sengel; “İş arayanlar kadar işletmesi için nitelikli personel arayan işletmelerin de çok olduğunu biliyoruz. Bu uygulama ile kentte faaliyet gösteren tüm meslek odalarıyla birlikte çalışacağız. “Efes Kariyer” iş ve personel arayanların kullanabileceği, bütün sektörleri kapsayan, Efes Selçuk’lu işverenlerin eleman ihtiyacını Efes Selçuk’un insan kaynaklarından karşılanmasını hedefleyen bir site olarak hizmet vermeye başladı” dedi.

Başkan Sengel’in konuşmasının ardından Efes Kariyer sitesinin kullanımı ile ilgili bir sunum yapıldı.  Toplantının sonunda Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, PATUYAB Başkanı Barbaros Karabulut, Ziraat Odası Başkanı İbrahim Erdallı, Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, Küçük Oteller Birliği Temsilcisi Mürselin Taş, Efes Turistik Eşya Üreticileri ve Satıcıları Derneği Başkanı Muharrem Akağaç, Selçuk Otel Pansiyon ve Turistik Eşya Satıcıları Odası  BaşkanıErdal Subaşı  Efes Kariyer internet sitesi iyi niyet protokolünü birlikte imzaladılar.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.