Dolar 32,5259
%0.12
Euro 34,9324
%-0.11
Altın 2.439,530
%0.14
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Doktor Başkandan moral ziyareti

Doktor Başkandan moral ziyareti

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Kınık Devlet Hastanesinde sünnet olan çocukları ziyaret ederek hediye verdi.

  • Ege Postası
  • 26.06.2021 - 10:07

Sünnet çocuklarını ziyaret eden Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer çocuklara geçmiş olsun dileklerini ileterek hediyeler verdi. Başkan amcalarını karşılarında gören çocuklar oldukça mutlu olurken hediyeler için kendilerine teşekkür etti. Çocukların aileleri ile sohbet eden Başkan Doğruer, “Evlatlarınızla birlikte sağlık, sıhhat dolu bir ömür temenni ederim. Allah vatana, millete hayırlı evlatlar eylesin. Allah damatlıklarını görmeyi de nasip etsin” dedi.

Başkan Doğruer ayrıca hastanenin Covid-19 Aşı Polikliniğini de ziyaret ederek koronavirüsle mücadeleye güç katan sağlık çalışanlarına da kolaylıklar diledi.

Başkan Doğruer, koronavirüse karşı aşının çok önemli olduğunu belirterek, “Devletimiz salgın sürecini çok güzel yönetti. Bu konuda sağlık çalışanlarımıza ve yetkililere teşekkür ediyorum. Aşı koruyucu olma özelliği ile koronavirüs tedavisinde çok önemli. Sırası gelen tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum.” dedi.

Sağlıklı günlere kavuşmak için tüm tedbirlere uyulması çağrısında bulunan Başkan Doğruer, “Allah’ın izniyle bir an önce Covid salgınından kurtulmayı diliyorum. Pandemi döneminde özveriyle emek harcayan tüm sağlık çalışanlarımıza ve yetkililerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım. Herkese sağlıklı günler diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.