Dolar 32,3276
%0.24
Euro 35,0866
%-0.1
Altın 2.298,730
%0.93
Bist-100 8,98
%1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dikili’de okullarda korona temizliği

Dikili’de okullarda korona temizliği

1 Mart’ta kısmen açılacak okullar öncesi Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde okulların dezenfeksiyonu yapıldı.

  • Ege Postası
  • 26.02.2021 - 10:38

Koronavirüs salgını nedeni ile uzun süredir kapalı olan okulların normalleşme sürecinde 1 Mart Pazartesi açılması beklenirken, Dikili Belediyesi de okulların dezenfeksiyon işlemlerini yaparak hijyen açısından gerekli önlemleri aldı.

Dip köşe dezenfekte edildi

Yapılan çalışma ile okulların iç ve dış tüm alanları dezenfekte edildi. Belediye ekipleri oturma sıralarından, lavabolara, okul bahçelerinden, çöp kovalarına kadar her alanda baştan aşağı dezenfeksiyon çalışmalarını gerçekleştirdi.

“Öncelik çocuklarımızın”

Uzun süredir okullarından ayrı kalan öğrencilerin daha sağlıklı koşullarda eğitim görmeleri için düğmeye basan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, “Okullarımız uzun bir süredir kapalı.  Normalleşme adımları kapsamında  1 Mart’ta açılması planlanan okullarımız öncesi eğitim alacak çocuklarımızın sağlığını önemsiyoruz. Bu yönden ilçemizdeki okullarımızda dezenfeksiyon çalışmalarımızı yaparak onlara hijyenli bir ortam sunmayı hedefledik. Temizlik ekiplerimiz Dikili’mizin her alanında özveri içinde çalışmalarını sürdürüyor. Aynı özveri ve dikkati de okullarımızda çocuklarımızın sağlığı için sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.