Dolar 32,5949
%0.37
Euro 34,7863
%0.16
Altın 2.498,160
%0.55
Bist-100 9.461,00
%-0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dikili Belediyesi 'Tarım Zirvesi'nde yer alacak

Dikili Belediyesi 'Tarım Zirvesi'nde yer alacak

İstanbul’da düzenlenecek ve CHP’li belediyelerin katılacağı Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde Dikili Belediyesi de yerini alacak.

  • Ege Postası
  • 28.09.2021 - 10:07

30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında İstanbul Avrasya Gösteri Merkezi’nde yapılacak ve CHP’li belediyelerin katılımıyla gerçekleşecek “Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde Dikili Belediyesi’de yerini alacak

Bereketli topraklar, yüzü gülen üretici

Dikili’nin, Ege bölgesinde önemli turizm kentlerinden olmasının yanı sıra tarımsal özellikleriyle de adından söz ettirdiğini kaydeden Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, “Güzel ilçemiz Dikili sahil kenti olmasının yanı sıra bir tarım kentidir. Tarımsal alanda ciddi potansiyeli olan ilçemizin bereketli topraklarında bir birinden özel ürünler yetişmektedir. Çilek, bamya, zeytin ve koruk suyumuz bunların başında gelmektedir. Toprağından bereket fışkıran Dikili’mizde tarımı daha güvenli, adil, hak ettiğini alan ve geleceğine umutla bakan insanlarımız için yeşerteceğiz. Üreticimizin sesi olacak, onların ekmeğini büyütecek çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceğiz. Böylesi anlamlı ve önemli bir etkinliğin düzenlenmesini sağlayan başta Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve parti genel merkezimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.