Dolar 32,3355
%0.17
Euro 35,1993
%0.05
Altın 2.246,140
%0.12
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Depremde hayatını kaybeden Bayraklılı futbolcu, 'Malik Tahirler' anıldı

Depremde hayatını kaybeden Bayraklılı futbolcu, 'Malik Tahirler' anıldı

Bayraklı Belediyesi İzmir depreminde hayatını kaybeden 28 yaşındaki başarılı futbolcu Malik Tahirler anısına futsal turnuvası düzenledi. Bayraklı'dan 12 takımın katıldığı etkinlikte şampiyon Soğukkuyu Spor Kulübü oldu. Başarılı sporculara kupa ve madalyalarını Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal takdim etti.

  • Ege Postası
  • 06.04.2021 - 10:09

Bayraklı Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen turnuvaya Başkan Sandal'ın yanı sıra, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş, futbolcu Malik Tahirler'in ailesi,meclis üyeleri, muhtarlar, Bayraklı Amatör Spor Kulüpleri Başkan ve yöneticileri, Bornova Yeşilova Spor Kulübü yöneticileri, ilçe dışındaki Amatör Spor Kulüpleri birlik başkanları, Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Hamza Işık, Bayraklı AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Gaffar Akkel, Bayraklı Belediyesi başkan yardımcıları, birim müdürleri ve sporseverler katıldı. Turnuva boyunca tüm sporcuların HES kodu sorgulaması yapılırken tesiste maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyuldu.

Turnuvada Bayraklı Amatör Kulüpleri Birliği de gösteri maçı yaptı. Hemen ardından İzmir Osmangazi Spor Kulübü ile 1925 Manavkuyu Spor Kulübü'nün karşılaştığı yarı final mücadelesinde maçın galibi İzmir Osmangazi Spor Kulübü 3'üncülüğü kazandı. Finalde ise Soğukkuyu Spor Kulübü ile Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan müsabakadan penaltılar sonucu galibiyetle ayrılan Soğukkuyu Spor Kulübü futbol takımı, Malik Tahirler Futsal Turnuvası'nın şampiyonu oldu. Turnuva sonunda dereceye giren sporculara Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal kupa ve madalya takdim etti. Meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve muhtarlar da kulüp başkanları ile hakemlere katılımlarından dolayı plaket verdi. Turnuva sonunda ayrıca Karşıyaka Spor Kulübü temsilcileri Başkan Sandal'a Karşıyaka forması hediye etti.

'GURUR DUYDUK'

Depremde hayatını kaybeden Malik Tahirler'in abisi Tayfun Tahirler, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Başta Bayraklı Belediye Başkanımız Serdar Sandal olmak üzere bizi onurlandıran, gururlandıran ve bu turnuvanın hazırlanmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz" dedi.

HANGİ TAKIMLAR KATILDI?

Turnuvaya, Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Bayraklı Yıldızordu Spor Kulübü, Yamanlar Esenspor Kulübü, Gümüşpala Spor Kulübü, 1925 Manavkuyu Spor Kulübü, Soğukkuyu Spor Kulübü, İzmir Osmangazi Spor Kulübü, Çay Mahalle Demirköprü Spor Kulübü, Özgür F.K Spor Kulübü, Onur Gençlik Spor Kulübü, İzmir Genç Manisalılar Spor Kulübü, Nafiz Gürman Spor Kulübü olmak üzere Bayraklı'dan 12 takım katılım gösterdi.

MALİK TAHİRLER KİMDİR?

1 Ocak 1992 yılında dünyaya gelen Malik Tahirler, çocukluk hayali futbola Bornova Yeşilova Spor Kulübü’nde başladı. 2011 yılında Karşıyaka Spor Kulübü'nde profesyonelliğe başlayan Tahirler sonrasında sırasıyla, Sandıklıspor, Muğlaspor, Torbalıspor, Ödemişspor, Didim Belediyespor, Altınova Belediyespor, Kemalpaşa Esnafgücü gibi kulüplerde amatör olarak forma giydi. Mansuroğlu Mahallesi'nde depremde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın 6'ncı katında 20 yıldır annesi Nazmiye Doğrayan (64) ile yaşayan başarılı futbolcu Mahir Tahirler, son olarak Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Gönen Belediyespor'a transfer olmuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.