Dolar 32,3126
%0.19
Euro 35,1391
%0.05
Altın 2.292,930
%0.68
Bist-100 9,07
%2.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cumhur İttifakı'ndan Kınık'ta iftar buluşması

Cumhur İttifakı'ndan Kınık'ta iftar buluşması

Kınık Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen, Poyracık Mahallesi'ndeki Gönül Sofrası iftar programında Cumhur İttifakı il ve ilçe teşkilatları da bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 27.04.2022 - 09:56

Kınık Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen, Poyracık Mahallesi'ndeki Gönül Sofrası iftar programına Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, MHP İl Başkanı Veysel Şahin, AK Parti Kınık İlçe Başkanı Sami Mollaahmet, MHP Kınık İlçe Başkanı Adem Paydaş, MHP Dikili İlçe Başkanı Mehmet Aslan, MHP Bergama İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Engin, Cumhur İttifakı üyeleri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, siyasiler, aileler ve vatandaşlar katıldı.

Masaları dolaşıp, ilçe sakinleri ile sohbet eden Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer vatandaşların ve partilerin Ramazan ayını tebrik etti. Doğruer, Ramazan ayında iftar sofralarının birliğe ve dayanışmaya vesile olduğunu belirterek, “Birliğimize, beraberliğimize vesile olan nice ramazan iftar sofralarında yeniden bir arada olmayı diliyorum. Burada gönül sofrasında bizlerle bir arada olan partilerimizin değerli yöneticilerine, Cumhur İttifakı üyelerine, kıymetli dostlarımıza ve hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.