Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Perçin’den ‘seçim’ iddialarına esprili yanıt: Hayalde bile olmaz bu iş

CHP’li Perçin’den ‘seçim’ iddialarına esprili yanıt: Hayalde bile olmaz bu iş

Menemen’de 1 Aralık 2020’de başlayan Belediye Başkan Vekili seçimi gerginliği, dün gerçekleştirilen Menemen Belediyesi Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda bir kez daha ortaya çıktı. , AK Partili meclis üyesi Hanifi Can, 1 Aralık seçimlerinden önce CHP’li meclis üyesi İhsan Perçin’in kendisine, AK Parti’ye oy vereceğini söylediğini iddia etmişti. AK Partili Can’ın iddialarına ilişkin Egepostası’na konuşan CHP’li Perçin, AK Partili olmasının söz konusu dahi olmadığını belirtti ve “Buna kargalar bile güler. O hayal mi görüyor, hayalde bile olmaz bu iş” dedi.

  • Ege Postası
  • 18.05.2021 - 10:26

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un “zimmet ve irtikap” suçları ile tutuklanıp görevden uzaklaştırılmasıyla başlayıp  1 Aralık Belediye Başkan Vekili seçimleriyle ilçede devam eden gergin süreç dün gerçekleştirilen Menemen Belediyesi Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda tavan yaptı.

Oturumda, AK Partili meclis üyesi Hanifi Can, 1 Aralık seçimlerine ilişkin şok bir iddiada bulundu ve CHP ‘li meclis üyesi İhsan Perçin’in, belediye başkan vekilliği seçimlerinden önce kendisine, AK Parti’ye oy vereceğini söylediğini iddia etti.

Seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulunmak istediğini belirten AK Partili Can, “Ben bizzat İhsan beye sesleniyorum. CHP’de kura sırasında, AK Parti’ye oy veren ismin İhsan Perçin olduğunu söylüyorum. Çünkü kendisi bana dedi ki ben AK Partiye oy kullanacağım ben adayım. Hasan Ünal belli sebeplerden dolayı, ben oy vermeyeceğim dedi. Zaten savcılıkta da verdiği ifadeler ortada” ifadelerini kullanmıştı.

“BUNA KARGALAR BİLE GÜLER” 

Öte yandan, iddialara ilişkin Egepostası’na konuşan CHP’li meclis üyesi İhsan Perçin, Can’ın sözlerinin gerçeği yansıtmadığını ifade etti ve AK Partili olmasının söz konusu olmadığını söyledi.

AK Partili Can’ın sözlerinin ciddiye alınır nitelikte olmadığını ifade eden CHP’li Perçin, “Buna kargalar bile güler. Ben 1983 SODEP kurucusuyum, SHP’liyim ve CHP’nin parti eğitmeniyim aynı zamanda. O hayal mi görüyor, hayalde bile olmaz bu iş. Ben orada yokken söylemiş bir de. Buna kargalar bile güler bu kadar söylüyorum. Benim AK Partili olmam söz konusu bile değil” dedi.

AK Partili Can’ın amacının gündem yaratmak olduğunu ifade eden CHP’li Perçin, iddiaların gerçeği yansıtmasının söz konusu bile olmayacağının altını çizdi ve “Kendisi gündem yaratmak, kendisini gündeme taşımak ve konuşulmak istiyor büyük ihtimalle. Kendisinin ifadelerini arkadaşlar bana gece söyledi. Ben sadece güldüm. Olabilir mi öyle bir şey! Söz konusu bile olamaz böyle bir şey. Kendisi yalan söylüyor” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.