Dolar 32,5681
%0.09
Euro 35,0013
%0.5
Altın 2.429,550
%0.26
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li başkanlar koordinasyon kampında

CHP’li başkanlar koordinasyon kampında

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ilçe belediye başkanlarıyla Çeşme’de bir araya geldi. İki gün sürecek koordinasyon toplantılarında ana gündem orman yangınları olurken ilçe belediyelerinin beklentilerinin ve kurumlar arası koordinasyonun da masaya yatırılması bekleniyor. 

  • Ege Postası
  • 30.07.2021 - 18:24

EGEPOSTASI- Kurban Bayramı’nın ardından CHP İzmir’de yoğun bir program başladı. CHP İzmir Milletvekilleri 30 ilçede sahaya inerken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise CHP’li ilçe belediye başkanlarıyla kampa girdi.

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’ın ev sahipliği yaptığı ve Belediyeye ait Şifne Termal Otel’de gerçekleştirilecek kamp bu akşam başlayıp yarın devam edecek. 

İki gün sürecke toplantıların ana gündem maddesi ise geçtiğimiz yıllarda İzmir’de büyük tahribata neden olan ve günlerdir Türkiye’nin için yakan orman yangınları, olası bir yangında alınacak önlemler ve neler yapılabileceği olacak.

Düzenlenecek toplantılarda, ilçe örgütleri işe belediyenin koordinasyonları, projeler, ilçe belediyelerinin büyükşehirden beklentilerinin de masaya yatırılması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.