Dolar 32,3591
%0.13
Euro 35,0198
%-0.13
Altın 2.325,670
%0.23
Bist-100 9,13
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Menderes’ten tam kadro Başkent çıkarması

CHP Menderes’ten tam kadro Başkent çıkarması

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, CHP Menderes İlçe Yönetimi ve belediye meclis üyeleri önceki gün Ankara’ya giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Genel Başkan Yardımcıları’nı ziyaret etti. Başkan Kayalar ziyaretin ardından “Sayın Genel Başkanımıza ve vekillerimize ilçe örgütümüzle olan uyumlu çalışmalarımızı anlatıp, Menderesli hemşehrilerimizin selamlarını ilettik” açıklamasını yaptı.

  • Ege Postası
  • 22.06.2022 - 13:52

EGEPOSTASI – Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Belediye Başkan Yardımcısı Jale Gönüslü Karasu, CHP Menderes İlçe Başkanı Ahmet İşler ve yönetimi ile belediye meclis üyelerinden oluşan heyet, bir dizi ziyaret kapsamında önceki gün Ankara’ya gitti.

Menderes heyeti ilk olarak CHP TBMM Grup Toplantısı’na katılarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını yerinde takip etti.

Heyet, grup toplantısının ardından Kılıçdaroğlu’nu TBMM’deki makamında ziyaret etti. 

Meclisteki milletvekillerini de ziyaret eden heyet, daha sonra CHP Genel Merkezine giderek CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Gülizar Biçer Karaca, Veli Ağbaba, Ahmet Akın ve Ali Öztunç’la bir araya geldi.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Kayalar, görüşmenin çok verimli geçtiğini belirterek, “Genel Başkanımıza Menderes Belediyesi olarak ilçede yaptığımız çalışmalarımızı anlattık” dedi.

“İktidar yolunda Menderes olarak var gücümüzle çalışacağız”

Başkan Kayalar, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Genel Başkanımıza yaptığımız ziyarette ilçe örgütümüzle olan uyumlu çalışmalarımızı da anlattık. İktidara emin adımlarla yürüdüğümüz bu süreçte Menderes olarak tüm gücümüzle çalıştığımızı ifade ettik. Partimizin çözüm önerileri kapsamında, çiftçiye, esnafa, vatandaşa yönelik yaptığımız projelerden bahsettik ve Menderesli hemşehrilerimizin selamını ilettik. Sayın Genel Başkanımıza, misafirperverliği için teşekkür ederim.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.