Dolar 32,3879
%0.22
Euro 35,0337
%-0.09
Altın 2.326,280
%0.25
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Konak ve Batur'dan 'birlik' mesajı

CHP Konak ve Batur'dan 'birlik' mesajı

CHP Konak İlçe Başkanlığı görevine getirilen Akın Küçükoğullarından ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’u, makamında ziyaret ederek birliktelik mesajı verdi. Yeni ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Batur’a doğum günü sürprizi de yaparak birlikte pasta kesti.

  • Ege Postası
  • 17.11.2021 - 18:25

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Başkanlığı görevine getirilen Akın Küçükoğullarından ve ilçe yönetimi ile buluştu. CHP İlçe Başkanı Küçükoğullarından ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul eden Başkan Batur, hayırlı uğurlu olsun diyerek, başarılar diledi. Batur, “İlçe başkanları gelir gider, partimiz ulu bir çınardır. Belediye başkanı olarak, örgütün verdiği güçle bu makamlarda çalışıyor ve bu makamlara geliyoruz. Geçmişte örgütle çalışmayı kendine ilke edinmiş bir belediye başkanı olarak aynı anlayışı Konak’ta da sürdürüyoruz. Hedefimiz örgütümüz ile birlikte partimizi iktidar yapmaktır” dedi.

Batur: Hedefimiz iktidar olmak

CHP İlçe Başkanı Küçükoğullarından ve Yönetim Kurulu Üyelerine yönelik güven dolu cümlelerinin altını çizen Başkan Batur, her zaman örgütle yol yürüdüğünü, yürümeye de devam edeceğini söyledi. Batur, konuşmasını şöyle sürdürdü. “Zaten yönetim kurulu üyelerimiz üzerine düşen görevi en güzel şekilde yapan, en iyi örgütlerden bir tanesi. Sizlerle her zaman gurur duyuyoruz çalışmalarınızla, yaptıklarınızla. Bıraktığımız noktadan aynı çalışmaya devam edeceğiz. Bizim derdimiz iktidar olmak. Nasıl iktidar oluruz, nasıl bir tane fazla oy alırız. Hep beraber çalışmaya devam edeceğiz. Akın kardeşim spor camiasının içinden gelen bir isim. Akın kardeşimle uyum içinde çalışmaya devam edeceksiniz. Biz her zaman buradayız. Örgütle olan ilişkimiz hiçbir zaman değişmez, örgütün emrindeyiz, ne gerekiyorsa yaparız. Örgütle biz var oluyoruz, örgüt bizi bir yere getiriyor, bu koltuklara örgüt oturtuyor bizi. Yeni bir dönem başlıyor, başarılar diliyorum.”

Küçükoğullarından’dan, Batur’a övgü dolu sözler

Bundan sonra çok çalışarak, çok yorularak, çok işler başaracaklarını söyleyen CHP İlçe Başkanı Küçüoğullarından Başkan Batur’a övgü dolu sözler saffetti. Küçükoğullarından, “Bizim arkamızda bir dağ var, sizden çok büyük bir güç alıyoruz” diyerek Başkan Batur’a teşekkür etti.

Batur’a doğum günü sürprizi

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un da doğum gününü kutlama fırsatı bulan CHP Konak İlçe Örgütü, Başkan Batur’a doğum günü pastası ile sürpriz yaptı. Doğum günü pastasını kesen Başkan Batur, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarını diledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.