Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'den istifa etmişti: Başkan Yardımcılığı görevini de bıraktı!

CHP'den istifa etmişti: Başkan Yardımcılığı görevini de bıraktı!

Menderes Belediye Başkan Vekilliği seçiminde aday gösterilmemesine tepki gösterip, partisi CHP’den istifa eden Mustafa Akın, Menderes Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden de istifa etti. Akın, yoluna bağımsız meclis üyesi olarak devam edeceğini duyurdu.

  • Ege Postası
  • 19.07.2022 - 10:33

EGEPOSTASI – Dün yapılan Menderes Belediye Başkan Vekilliği seçimi öncesi CHP’de başkan vekili adayının belirlenmesi üzere yapılan grup toplantısında gerginlik yaşandığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. 

CHP grubunun adayları arasında ismi geçen Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akın’ın, Erkan Özkan’ın aday gösterilmesine tepki gösterip toplantıyı terk ettiği ve istifa resti çektiği öne sürülmüştü. CHP Menderes İlçe Başkanı Ahmet İşler tarafından desteklendiği kulislerde konuşulan Akın’ın seçimden önce e-devlet üzerinden partisinden istifa ettiği ortaya çıkmıştı.

Öte yandan Akın’la ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Akın, parti üyeliğinin ardından Menderes Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden de istifa ettiğini açıkladı. İstifa kararını sosyal medya hesabından duyuran Akın, meclis üyeliği görevini bağımsız olarak sürdüreceğini sözlerine ekledi. 

Akın’ın istifa açıklaması şu şekilde:

“Arkadaşlar, aile meclisim ile yaptığımız toplantıda, ailemden 1 tek kişi bile siyasete devam etmemi istemiyor, bu sebeple Menderes Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyorum. İncir çekirdeği kadar hakkım kime geçtiyse hakkımı helal ediyorum …Sizlerin de bana hakkını geçtiğini düşünüyorsanız lütfen hakkınızı helal edin. Meclis üyeliğim bağımsız olarak devam edecektir. Kalın sağlıcakla.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.