Dolar 32,3351
%0.17
Euro 35,1656
%-0.05
Altın 2.244,120
%0.03
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çeşme’de ‘Sosyal Konut Projesi’ne Meclis’ten vize

Çeşme’de ‘Sosyal Konut Projesi’ne Meclis’ten vize

Çeşme Belediyesi Aralık ayı Olağan Meclisi’nde dar ve sabit gelirli vatandaşlara tahsis edilmek üzere Reisdere’ye yapılacak 412 adet konut projesiyle ilgili önerge, oy birliğiyle kabul edildi.

  • Ege Postası
  • 08.12.2021 - 00:59

EGEPOSTASI – Çeşme Belediyesi Aralık Ayı olağan Meclis Toplantısı 2’nci birleşimi Başkan Ekrem Oran idaresinde gerçekleşti. Toplantıda dar gelirli vatandaşlara 412 adet sosyal konut yapma projesiyle ilgili kritik bir karar alındı.
Belediyeye ait bazı taşınmazların dar gelirli vatandaşlara sosyal konut yapılması için tahsis edilmesini içeren önergenin oylaması yapılmadan önce bir konuşma yapan Başkan Oran, şu ifadeleri kullandı:

“Dar gelirli vatandaşlarımıza Çeşme Belediyesi tarafından 400’ün üzerinde sosyal konutun üretilmesi için tarihi bir karar alıyoruz. Çeşme’mizde bırakın satın almayı, kiraların bile ne kadar yüksek olduğunu şu anda biliyoruz. Ülkemizin ekonomik şartları ortada. Son iki ayda motorine gelen zam yüzde 37’yi buldu. Bu zor şartlarda dar gelirli vatandaşlarımıza Çeşme Belediyesi olarak bir sosyal belediyecilik örneği olarak 400 küsür evlik sosyal konut projemizi burada sizlerle beraber oylayacağız”

ÖNERGE AYAKTA OYLANDI

Oran, konuşmasının ardından tüm meclis üyelerinden önergenin oylamasının ayakta yapılmasını talep etti. Oran’ın bu çağrısı üzerine ayağa kalkan meclis üyeleri oy birliğiyle önergeyi meclisten geçirdi.
Başkan Oran oylamanın sonuçlanmasının ardından “Çok teşekkür ediyorum. Çeşme halkına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.