Dolar 32,5987
%0.38
Euro 34,8082
%0.22
Altın 2.496,430
%0.48
Bist-100 9.465,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çeşme'de zabıta ofisi ve araçlarına taşlı saldırı

Çeşme'de zabıta ofisi ve araçlarına taşlı saldırı

İzmir'de Çeşme Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ofisine ve zabıta araçlarına, bir grup tarafından banklar ve taşlarla saldırı düzenlendi. Binada ve araçlarda hasar meydana gelirken, polis ekipleri tarafından olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

  • Ege Postası
  • 24.06.2021 - 22:22

EGEPOSTASI-  Olay, akşam saatlerinde meydana geldi. Tarihi kervansarayın yakınlarında bulunan Çeşme Belediyesi Zabıta Müdürlüğü binası ile altında bulunan açılış hazırlıkları devam etmekte olan Halk Masası binasına ve bina önünde park halindeki zabıta araçlarına bir grup tarafından banklarla ve taşlarla saldırı düzenlendi. Binanın ve zabıta araçlarının camları kırılırken, ihbar üzerine adrese çok sayıda polis sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan çalışmalar neticesinde olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

Oran paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

“Az önce Çeşme merkez zabıta ofisimize kamu düzenini sağlamakla görevli olan kolluk kuvvetimize taşlı saldırı gerçekleşti. Çeşmeyi sevenlere ve çeşme halkına hizmet etmek üzere çalışan kolluk kuvvetimize ve resmi binalarımıza yapılan bu saldırıyı en ağır şekilde kınıyorum.”

Öte yandan Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’ın olay yerinde incelemelerde bulunduğu öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.