Dolar 32,6006
%0.39
Euro 34,8345
%0.29
Altın 2.492,480
%0.32
Bist-100 9.524,00
%-0.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çeşme Belediyesi Psikolojik Danışma Merkezi hizmete başladı!

Çeşme Belediyesi Psikolojik Danışma Merkezi hizmete başladı!

Sosyal projelerine her gün bir yenisini ekleyen Çeşme Belediyesi ücretsiz Psikolojik Danışma Merkezi’ni hayata geçirdi. Başkan Oran, “İyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta her zaman vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

  • Ege Postası
  • 12.12.2020 - 11:37

Eğitimden sağlığa, kişisel bakımdan gıda yardımlarına ve hasta nakil hizmetlerine kadar ihtiyacı olan herkesin yanında yer alan Çeşme Belediyesi sosyal belediyecilik alanında bir uygulamayı daha hayata geçirdi. Uzman Psikologumuz Sinem Derman, Ilıca’da Dr. Tayfun Aydemir Sağlıklı Yaşam Merkezi yanındaki yeni danışmanlık ofisinde hizmet vermeye başladı.

“Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız”

Sosyal belediyecilik ilkesi ile toplumun her kesimini kucakladıklarını belirten Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Vatandaşlarımızın istihdamı, eğitimi, kamusal ihtiyaçlarının yanı sıra ruh sağlığı da bizim için oldukça önemli. Sağlıklı birey kavramı, bedenen ve ruhen sağlıklı olmak anlamını taşıyor. İyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarımıza dokunan sosyal projelerimizi teker teker hayata geçiriyoruz. Daha mutlu daha huzurlu bir kent için çalışmalarımızı sürdürüyoruz ” dedi.

“Koronavirüs ile mücadelede buradayız”

Uzman Psikolog Sinem Derman da Koronavirüs ile mücadelede ruh sağlığın öneminden bahsederek; “Salgının duygu dünyamız üzerinde yarattığı etkilerin başında kaygı, endişe, gerginlik ve zaman zaman tükenmişlik gibi duygular geliyor. Bu süreçte vatandaşlarımızın yanında olarak hizmet vermeye devam edeceğiz. Çocuk, genç, yetişkin her yaş kesiminden vatandaşımıza rehberlik ve danışmanlık hizmeti vererek bu süreci en sıkıntısız bir şekilde geçirmelerini hedefliyoruz. İsteyen vatandaşlarımız bire bir ya da online görüşme için bana ulaşarak haftanın 5 günü randevu alabilirler” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.