Dolar 32,5977
%0.38
Euro 34,8339
%0.29
Altın 2.496,930
%0.5
Bist-100 9.457,00
%-0.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çamdibi Şenlik ile renklendi

Çamdibi Şenlik ile renklendi

Bornova Belediyesi’nin Çamdibi Atatürk Parkı’nda düzenlediği Bahar Şenliği Bornovalıları buluşturdu. Piknik havasında geçen Şenlik’te çocuklar palyaçolar eğlenirken, belediye tarafından dağıtılan ücretsiz uçurtmalarla da gökyüzü renklendi. Çeşitli ikramların da yapıldığı Şenlik’te Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, tüm annelerin Anneler Günü’nü gül dağıtarak kutladı.

  • Ege Postası
  • 10.05.2022 - 10:18

Bornovalı miniklerin aileleri ve özellikle anneleri ile birlikte keyifli bir gün geçirmesi için bir çok aktivitenin yapıldığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Şişme oyun alanlarının yanında bando ve sahne gösterileri ile bilim şovları yer aldı. Eğlenceli atölyeler, çeşitli spor aktiviteleri ,müzik ve dans gösterileri ile çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı.

Bornova Belediyesi tarafından çeşitli hediyelerinde dağıtıldığı organizasyonda animatörlerle oyunlar oynayan minik Bornovalılar için özel ikramlar da yapıldı. 

‘Bornova’yı birlikte büyüteceğiz’

Festival havasında geçen Şenlik’te Bornovalıları yalnız bırakmayan Başkan Mustafa İduğ, alanı gezerek, tüm annelerin anneler gününü kutladı.

Başkan İduğ, Çamdibi’ne yaptıkları yatırımları hatırlatarak, “Havuzumuz çok yakında hizmet vermeye başlayacak. Artık yüzme bilmeyen çocuk ve kadın kalmayacak. Çamdibi’nden çok değerli sporcular yetişiyor. Bizde çocuklarımıza imkan sağlamak için Çamdibi cimnastik salonu da yapacağız. Biz göreve ‘Bornova Hepimizin’ diyerek geldik  ve Bornova'yı sizlerle birlikte büyüteceğiz” dedi.

Başkan İduğ’dan davet

Anneler Günü’nü kutlayan  Başkan İduğ, “Bahar Şenliklerinde biraraya gelmeye devam edeceğiz. 15 Mayıs tarihinde de Naldöken ve Çamkule Mahallelerinde gerçekleştireceğimiz Bahar Şenliği’ne herkesi bu şenliklere bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.