Dolar 32,5877
%0.35
Euro 34,8366
%0.3
Altın 2.508,650
%0.97
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir’den beslenme desteği

Büyükşehir’den beslenme desteği

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dar gelirli ailelerin çocukları için beslenme çantası desteği vermeye başladıklarını sosyal medya hesabında yaptığı açıklamayla duyurdu. Soyer açıklamasında, desteğin artması için, ‘Bereket Hareketi’ne katılın’ çağrısı yaptı.

  • Ege Postası
  • 20.12.2022 - 09:37

EGEPOSTASI- Ülkemizi etkisi altına alan ekonomik krizden en çok etkilenen dar gelirli aileler oldu. Her gün artan hayat pahalılığı sonrası aileler çocuklarına beslenme çantası hazırlamakta zorlanır hale geldi. 

Geçtiğimiz günlerde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısı üzerine CHP’li belediyeler dar gelirli ailelere beslenme yardımı yapmaya başladı. Kılıçdaroğlu'nun çağrısı İzmir’de de karşılık buldu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabı üzerinden dar gelirli ailelere beslenme çantası desteğininin başladığını duyurdu. 

Soyer’in yaptığı açıklama şu şekilde; 

‘’Mevcut ekonomik şartlar ve hayat pahalılığından en çok çocuklarımız etkileniyor. Çocuklarımızın beslenmesine destek için yıl başından itibaren 50 bin öğrencimize beslenme çantası desteğini başlatıyoruz. Çocuklarımıza desteğimizi arttırmak için Bereket Hareketi'ne katılın.’’ 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.