Dolar 32,5518
%0.02
Euro 34,8534
%-0.04
Altın 2.424,390
%-0.24
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir Meclisi yeniden Kültürpark’a taşınıyor

Büyükşehir Meclisi yeniden Kültürpark’a taşınıyor

Daha önce İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis salonunun tadilatta olması nedeniyle Kültürpark 3 Nolu holde gerçekleştirilen ve 30 Ekim depreminin ardından Ahmet Adnan Saygın Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Büyükşehir Meclis toplantıları yeninden Kültürpark hollerine taşınıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Kültürpark 4 Nolu holün yalıtım, tadilat ve meclis toplantılarına uygun bir şekilde düzenlenmesi için ihaleye çıkma kararı verdi.

  • Ege Postası
  • 20.10.2021 - 17:32

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- 30 Ekim İzmir depreminin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi ana Hizmet Binası hasar görmüş ve depremin hemen ardından büyükşehir hizmet birimleri Kültürpark hollerine taşınmıştı. 

Büyükşehir Belediyesi meclis salonunun tadilatta olması nedeniyle Fuar 3 Nolu holde düzenlenen meclis toplantıları birimlerin hollere taşınmasının ardından önce İsmet İnönü Kültür ve Sanat Merkezi ve sonrasında Ahmet Adnan Saygın Sanat Merkezi’ne taşınmıştı.

YENİDEN HOLLERE TAŞINIYOR

Öte yandan; meclis toplantılarının yeniden Kültürpark hollerine taşıma kararı verildi. 

Bu kapsamda Büyükşehir, 4 bin 310 metrekarelik alanı kaplayan Kültürpark 4 Nolu holün yalıtım, tadilat ve meclis toplantılarına uygun bir şekilde düzenlenmesi için ihaleye çıkmaya hazırlanıyor.

İhalede işin tanımı Kültürpark 4 Nolu hol ofis, meclis ve arşiv düzenlemesi yapılması olarak belirtilirken işin teslim süresi ise 150 gün olarak belirtildi.

Açık teklif usulü yapılacak olan ihale, 10 Kasım saat 10.00’da Kültürpark 3 Nolu holde gerçekleştirilecek. 

Öte yandan holün yeni yılın ilk ayına hazır olması planlanıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.