Dolar 32,3752
%0.18
Euro 34,9831
%-0.23
Altın 2.325,700
%0.23
Bist-100 9,07
%-0.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyük altyapı projesinde yeni etap! Halit Ziya Bulvarı’nda geçici trafik düzenlemesi

Büyük altyapı projesinde yeni etap! Halit Ziya Bulvarı’nda geçici trafik düzenlemesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı bölgesinde aşırı yağışlarda meydana gelen su baskınlarını önlemek ve bölgenin altyapısını güçlendirmek için yürüttüğü Birinci Etap Kuşaklama Altyapı Projesi kapsamında Halit Ziya Bulvarı’ndaki çalışmalara Çarşamba gününden itibaren başlıyor. Yağmur suyu, kanal hattı ve içme suyu şebekesinin döşeneceği bulvarda bir ay sürecek çalışmalar sırasında trafik akışı sokağa çıkma yasağının olmadığı saatlerde tek şeritten sağlanacak.

  • Ege Postası
  • 26.04.2021 - 17:31

İzmir Büyükşehir Belediyesi, aşırı yağışlarda Kemeraltı'nda yaşanan su baskınlarını önlemeye yönelik Birinci Etap Kuşaklama Altyapı Projesi proje kapsamında Fevzipaşa Bulvarı ile Gazi Bulvarı’nı bağlayan Halit Ziya Bulvarı’ndaki çalışmalara başlıyor. 7

Atatürk Caddesi’ndeki terfi merkezinin denizle bağlantısını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, Halit Ziya Bulvarı’nda yağmursuyu, kanalizasyon ve içme suyu hattı döşeyecek.
28 Nisan Çarşamba gününden itibaren başlayacak ve bir ay sürecek çalışmalar trafik akışının olumsuz etkilenmemesi için sokağa çıkma yasağının uygulandığı saatlerde yürütülecek. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndan Alsancak yönüne giden araçların kullandığı bulvarda trafik akışı hafta içi gündüz tek şeritten sağlanacak. Bulvar, sokağa çıkma yasağının olduğu gün ve saatlerde trafiğe kapalı olacak.

Proje kapsamında Saat Kulesi ile Konak (Yalı) Cami arasında yaklaşık 50 metrelik kısımda içme suyu hattı da döşenecek. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.