Dolar 32,3469
%0.3
Euro 35,1453
%0.07
Altın 2.301,620
%1.06
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca’da büyüleyen konser

Buca’da büyüleyen konser

Buca Belediyesi ve Türkiye’nin ilk kurumsal üçlüsü olan Arkas Trio işbirliğinde gerçekleştirilen Yeni Yıl Konseri’nde Bucalılar muhteşem bir akşam yaşadı.

  • Ege Postası
  • 19.12.2019 - 10:13

Buca’nın kültürel değerlerini yaşatmak ve kenti sanatın merkezi yapmak için çalışmalarına devam eden Buca Belediyesi, yeni yıla sayılı günler kala muhteşem bir konsere ev sahipliği yaptı. 

Tüm konserleri beğeniyle izlenen ve dünya çapında pek çok ödüle sahip olan sanatçılardan oluşan Arkas Trio, Buca kent tarihinin en önemli eserlerinden birisi olan Buca Protestan Baptist Kilisesi’nde müzikseverlerle buluştu. 
Keman sanatçısı Tuncay Yılmaz, piyanist Emre Elivar ve Uluslararası Çaykovski  Yarışması’nda birincilik kazanan Alman çellist Gustav Rivinius’tan oluşan ve kuruluşundan bu yana birçok eserin Türkiye prömiyerini gerçekleştirmesiyle bilinen Arkas Trio,  seçkin bestelerden oluşan bir repertuvarı başarıyla yorumlarken izleyenleri büyüledi. Çok yoğun bir katılımın olduğu konserde tüm müzikseverlere en iyi biçimde ev sahipliği yapmaya çalışan yetkililer, ilgiye teşekkür ederek önümüzdeki dönemde Arkas Trio’yu izleme fırsatı bulamayan, yoğunluktan kaynaklı dışarıda kalan sanatseverler için bu etkinliklerin devamının geleceğini belirtti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.