Dolar 32,3673
%0.15
Euro 34,9585
%-0.3
Altın 2.324,360
%0.17
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca Neva Kafe yeni yüzüyle hizmete giriyor

Buca Neva Kafe yeni yüzüyle hizmete giriyor

Yaz tatilinin ardından semte dönen ve kent içinde kaliteli zaman geçirmek isteyen Bucalılara müjde, Buca Belediyesi’nden geldi. Menüsünden fiziki mekanına kadar tepeden tırnağa yenilenen Neva Kafe, 6 Eylül Salı günü hizmete giriyor.

  • Ege Postası
  • 02.09.2022 - 13:00

İki yıl önce Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ın talimatıyla tepeden tırnağa yenilenerek Bucalıların hizmetine sunulan Mevlana Tesisleri, Neva Kafe’nin yenilenen yüzüyle ilçenin cazibe merkezlerinden biri olmaya devam edecek.

Buca Belediyesi Mevlana Tesisleri içinde yer alan ve tatilden eve dönüşte hemşehrileri güzel bir sürprizle karşılayan Neva Kafe, iç ve dış mekan tasarımını ve menüsünü yenileyerek yurttaşların aileleri ile birlikte keyifli zamanlar geçirebileceği bir yaşam alanı sunuyor.

Konsepti gereği tasavvuf müziğin en kıymetli örneklerinin de sunulacağı Neva Kafe’de çevre düzenlemesi gerçekleştirildi.

SIFIR ATIK HEDEFİ DE VAR

Pizzadan diyet beslenmeye kadar menüsünü zenginleştiren Neva Kafe, el yapımı ekmek ve tatlılarıyla da fark yaratacak. Sıfır atık hedefiyle serpme kahvaltı yerine “seçme kahvaltıyı” hayata geçirerek bu konuda da sosyal bir sorumluluğu yerine getirecek olan kafe, her cebe hitap eden uygun fiyat seçenekleriyle uğrak noktası olacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.