Dolar 32,3673
%0.15
Euro 34,9585
%-0.3
Altın 2.324,360
%0.17
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca Belediyesinden psikolojik destek hattı

Buca Belediyesinden psikolojik destek hattı

Buca Belediyesi, pandemi döneminde psikolojik sıkıntı yaşayan vatandaşlara psikolojik destek hattıyla yardımcı oluyor.Uzman danışmanların hizmet verdiği destek hattından bugünü kadar 193 Bucalı yararlanarak psikolojik destek aldı.

  • Ege Postası
  • 07.12.2020 - 11:24

Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle tedbirleri en üst düzeye çıkaran Buca Belediyesi, psikososyal destek hattıyla vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. 

Buca Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında Özgecan Aslan Kadın Danışma Merkezi’nin danışmanları, pandemidöneminde Bucalı vatandaşların kaygılarını gidermek için çalışma yürütüyor.

KORONAVİRÜS KAYGILARINA DESTEK 

Koronavirüs vakalarının görüldüğü mart ayında devreye sokulan Psikososyal Destek Hattı, bugüne kadar 193 vatandaşla görüşerek özellikle kaygı sorunlarını gidermeye çalıştı. Danışmanlar, koronavirüs tedbirleri nedeniyle alınan sokağa çıkma kısıtlamalarının ailelerde yarattığı sorunlar,  ebeveynlerin çocuklarıyla ilgili yaşadığı endişeler, virüsün bulaşma riskine karşı yaşanan kaygılar, süreç nedeniyle oluşan ekonomik zararların etkileri gibi çok konuda destek sağlıyor.Uzman danışmanlar, Koronavirüse karşı duyulan endişelerin yanı sıra İzmir depremi nedeniyle evlerinde kalamayan ve deprem korkusu yaşayan vatandaşlara da psikososyal destek hattıyardım eli uzatıyor.
Psikososyaldestek hattı,pandemi sonunda kadar 0232 216 21 46 numaralı telefon üzerinden 3500’nolu dahilide hizmet vermeye devam edecek. Yaşadığı her hangi bir konuda destek almak isteyen  vatandaşlar, mesai saatleri içerisinde telefonla destek alabilecek. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.