Dolar 32,5548
%0.02
Euro 34,8915
%0.07
Altın 2.425,530
%-0.19
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca Belediyesi iftarda yolda kalanların yanında

Buca Belediyesi iftarda yolda kalanların yanında

Buca Belediyesi, ramazan ayı boyunca, görevleri nedeniyle çalışırken sokakta olan ve trafikte yakalanan vatandaşları, iftarda yalnız bırakmayacak. Ramazan ayının ilk iftarıyla başlayan etkinlik kapsamında, Buca'nın caddelerinde seyir halinde olup, evlerine yetişemeyen ve iftar saatinde çalışan vatandaşlara, iftarlık paketler dağıtıldı.

  • Ege Postası
  • 14.04.2021 - 15:51

Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen ramazan ayının ilk iftarında Buca Belediyesi, iftar saatine yolda yakalanan hemşehrileri  yalnız bırakmadı.

Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında, Buca Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, yolda kalan vatandaşlara iftarlık kumanyalar dağıtılacak.

TRAFİKTE YAKALANANLARA İFTARLIK 

Buca Belediye Başkan Yardımcısı Barış Özreçber’in ilk dağıtımını gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında, araçla veya yaya olarak evlerine gitmek ve iftara yetişmek için çaba gösteren vatandaşlar ile görevi nedeniyle iftar saatinde dışarıda olan hemşehrilere, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak iftarlık paketler dağıtıldı. Özenle ve hijyen kurallarına uygun olarak hazırlanan iftarlık kumanyalarla birlikte  Buca’nın sembolü üzüm paketleri yer aldı. 

İftar saatinde belediyenin kumanyalarını  karşılarında gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.