Dolar 32,3677
%0.16
Euro 34,9983
%-0.19
Altın 2.325,820
%0.23
Bist-100 9,09
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca Belediyesi hizmet binasına Filistin bayrağı

Buca Belediyesi hizmet binasına Filistin bayrağı

Buca Belediyesi, İsrail’in Filistin halkını hedef alan saldırıları kınamak ve yaşanan zulme dur demek için hizmet binasına Filistin bayrağı astı. Saldırıları kınayan Başkan Kılıç, “Her zaman Filistin halkının yanındaydık; yine yanındayız” dedi.

  • Ege Postası
  • 20.05.2021 - 15:35

İsrail’in Filistin’de Kadir Gecesi’nde başlayan ve sivilleri hedef alan saldırılarına karşı Buca Belediyesi sessiz kalmadı. 

Dünya genelinde İsrail’e yönelik artan tepkilerle birlikte yaşanan zulme tepki koymak ve Filistin halkının yanında olma mesajı vermek için Buca Belediyesi hizmet binasına Filistin bayrağı asıldı. 

FİLİSTİN HALKININ YANINDAYIZ

Binaya bayrağın asılacağını Buca Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısında açıklayan Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, “Yıllardan beri bitmeyen bir sorunu, yıllardan beri bir halka yapılan eziyeti, bitmeyen zulmü bir kere daha yaşıyoruz.  Her zaman Filistin halkının yanındaydık; yine yanındayız. Orada yaşanan insanlık dışı saldırıları şiddetle kınıyoruz. Filistin halkının yanında olduğumuzu gösterebilmek adına belediye hizmet binamıza Filistin bayrağımızı asacağız” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.