Dolar 32,5887
%0.35
Euro 34,7713
%0.11
Altın 2.507,600
%0.93
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova'da üniversite adaylarına sunum yapıldı

Bornova'da üniversite adaylarına sunum yapıldı

Bornova Belediyesi, zorlu YKS sürecinden sonra üniversite tercih aşamasına gelen gençlere desteğini sürdürdü. Ücretsiz Dijital Sınıf uygulamasıyla üniversiteye hazırlık aşamasında gençlere online dershane hizmeti sunan Bornova Belediyesi, “Tercihlerine Dikkat Et” etkinliğiyle yol ayrımındaki gençlerin doğru kararlar vermelerine destek oldu.

  • Ege Postası
  • 30.07.2022 - 10:05

Gri Koç olarak ünlenen Gökhan Müftüoğlu’nun kapsamlı bir sunum yaparak üniversite sınavına giren gençlerin sorularını yanıtladığı “Tercihlerine Dikkat Et” etkinliği büyük ilgi gördü. Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki sunuma gençlerin yanı sıra aileler de katıldı. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, gençlerin daha iyi bir geleceklerinin olması için çok yönlü hizmet ve projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, “Ödüllü projemiz Dijital Sınıf ile dershane ortamını gençlerimizin bilgisayarlarına, cep telefonlarına, tabletlerine getirdik. Bir yandan BELGEM Kurs Merkezi aracılığıyla desteklerimizi sürdürürken, 300 kişilik kız öğrenci yurdumuzu da ilçemize kazandırıyoruz” dedi. Derslerdeki ve sınavdaki başarı kadar doğru tercihleri yapabilmenin de büyük önem taşıdığını söyleyen Başkan İduğ, “Biz de bu anlayışla üniversite tercih aşamasına gelen gençlerimize destek olmak istedik” dedi.

Gökhan Müftüoğlu etkinlikte, gençleri en çok meşgul eden “Gelecek benden hangi yetkinlikleri istiyor?”, “Dijital çağda hangi meslekler ön planda?”, “Tercih yapmalı mı bir yıl daha hazırlanmalı mı?”, “Üniversite mi bölüm mü daha önemli?”, “Tercih listelerinde en çok nelere dikkat etmeliyim?” sorularına yanıtlar verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.