Dolar 32,3700
%0.16
Euro 35,0122
%-0.15
Altın 2.325,000
%0.2
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da pazar günlerine yeni düzenleme

Bornova’da pazar günlerine yeni düzenleme

Bornova Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle alınan yeni kararlar doğrultusunda Bornova’da kurulan pazaryerlerinin günlerine düzenlemeler getirdi. Bu kapsamda sokağa çıkma yasağı olan Cumartesi ve Pazar günü hizmet veremeyen tüm pazaryerleri hafta içi kurulacak.

  • Ege Postası
  • 03.04.2021 - 10:31

İlçe sınırları içinde hizmet veren 17 pazaryeri tedbirler kapsamında açılacak. Zabıta ekipleri tarafından HES Kodu sorgulaması yapılırken, maske ve mesafe gibi kurallara uyulması sağlanacak. Pazar esnafına ve vatandaşlara tedbirler konusunda bilgilendirmeler yapılacak. Semt pazarlarının ağırlıklı olarak hafta sonları kurulduğunu ve bu nedenle sıkıntı yaşanmaması için düzenlemeler yapıldığını ifade eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Pazarlarımız hafta sonları için alınan sokağa çıkma yasağı kararı devam ettiği sürece bu düzenlemeyle açılacaktır. Esnafımızın ve vatandaşımızın mağdur olmaması için hafta sonu kurulamayan tüm pazarlar hafta içi açık olacak” dedi.

Hafta sonları sokağa çıkma kısıtlaması kararı devam etiği sürece Bornova’da kurulacak pazarların günleri ise şu şekilde olacak:

Pazartesi:  Bornova Merkez, Çamdibi, Mevlana, Pınarbaşı, Atatürk Mahallesi Şehit Kara Pilot Yüzbaşı İlker Karaman Tesisi altı, ve Kandere Pazaryerleri

Salı: Çamkule, Doğanlar ve Yeni Özkanlar Bit Pazarı

Çarşamba: Bornova Merkez, Çamdibi, İnönü ve Naldöken Pazaryerleri

Perşembe: Evka 3 ve Yeni Özkanlar Sosyete Pazarı

Cuma: Atatürk Mahallesi, Işıkkent, Evka 4, Yeni Özkanlar ve Yeşilova Pazaryerleri

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.