Dolar 32,3613
%0.14
Euro 34,9630
%-0.29
Altın 2.325,440
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da online Hobi Kursu dönemi

Bornova’da online Hobi Kursu dönemi

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında toplu katılımla gerçekleşen tüm etkinliklere ara verilirken Bornova Belediyesi, vatandaşlara yönelik Hobi ve Beceri Edindirme Kurslarını online olarak yeniden açıyor.

  • Ege Postası
  • 25.09.2020 - 09:25

Virüsün yayılımını önlemek amacıyla pek çok hizmeti internet sitesi, sosyal medya kanalları ve telefon üzerinden sunan Bornova Belediyesi’nin Hobi ve Beceri Edindirme Kursları online olarak 12 Ekim tarihinde yeniden başlayacak. 16 farklı branşta gerçekleşecek olan eğitimlere katılmak isteyenler 30 Eylül’e kadar yine internet üzerinden başvurması gerekiyor. 

Tüm dallarda eğitim 

Eğitimler, bağlama, gitar, piyano, keman, klarnet, yan flüt, çocuk korosu, halk oyunları, bale, seramik, resim, satranç, fotoğrafçılık, zumba, el sanatları, darbuka ve kanun dallarında verilecek. Dersin olduğu gün ve saatte eğitmenler internet ortamında canlı olarak kursiyerlere buluşarak ders işleyecek. 

Siz virüse dikkat edin, hizmet evinize gelecek

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, vaka sayılarında ki artışa dikkat çekerek, vatandaşların zorunlu haller dışında evlerinden çıkmamaları ve alınan tedbirlere uymaları gerektiğini belirtti. Başkan İduğ, “ Biz de bu amaçla kurslarımızı uzaktan eğitim sistemiyle yürütmeye başlıyoruz. Vatandaşlarımızın evlerinden kurslara katılarak hem zamanlarını iyi bir şekilde değerlendirecek, hem de yeni şeyler öğrenmenin mutluluğunu yaşayacak. Bornovalılar virüsten korunmaya odaklansın, hizmeti ayaklarına götüreceğiz” diye konuştu. 

Bornova Belediyesi’nin Hobi ve Beceri Edindirme Kurslarından yararlanmak isteyenler ‘form.bornova.bel.tr’  adresinden online başvuruda bulanabilir ya da detaylı bilgi almak için 999 29 29’dan dahili 5806’yı arayabilirler. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.