Dolar 32,3178
%0.21
Euro 35,0683
%-0.15
Altın 2.309,390
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da kursiyerlerin sergi heyecanı

Bornova’da kursiyerlerin sergi heyecanı

Bornova Belediyesi’nin Hobi ve Beceri Edindirme Kursları’nda eğitim alan kursiyerler ortaya koydukları eserleri, düzenlenen Yıl Sonu Sergisi’nde Bornovalıların beğenisine sundu. Kursiyerlerin heyecanını paylaşan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, her alanda Bornovalıların yanında olduklarını söyledi.

  • Ege Postası
  • 10.06.2022 - 10:27

Bornova Belediyesi tarafından düzenlenen Kış Dönemi Hobi ve Beceri Edindirme Kursları’na katılan Bornovalılar eserlerini sergilemenin mutluluğunu yaşadı.

Resim ve seramik kurslarında yetişkin ve çocuk olmak üzere toplam 140, el sanatlarında ise 70 yetişkinin katılımıyla gerçekleşen kursların sonunda oluşturulan “Yıl Sonu Sergisi” Büyük Park ve Uğur Kültür ve Sanat Merkezi’nde Bornovalıların beğenisine sunuldu.  

Kursiyerlerin heyecanına Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ da ortak oldu. Stantları ve sergi alanını gezen Başkan İduğ, kursiyerlerle hatıra fotoğrafı çektirip, sohbet etti,  el emeği ürünleri inceledi. Her alanda Bornovalıların yanında olduklarını ifade eden Başkan İduğ, “Pek çok branşta düzenlediğimiz kurslarımıza hangi yaşta olursa olsun tüm Bornovalıları bekliyoruz. Bu güzel eserleri ortaya koyan kursiyerlerimizi ve eğitmenlerimizi kutluyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.