Dolar 32,3768
%0.18
Euro 35,0120
%-0.15
Altın 2.324,140
%0.16
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da hayaller renklerle buluşacak

Bornova’da hayaller renklerle buluşacak

Koronavirüs salgınının etkilediği grupların başında gelen çocuklar, yeni yıla dair umutlarını Bornova Belediyesi’nin düzenlediği on-line resim yarışma ile anlatacak. Ödüllü yarışma, İzmir’deki tüm ilk ve ortaokul öğrencilerine açık olacak.

  • Ege Postası
  • 12.12.2020 - 10:51

Bornova Belediyesi koronavirüs salgını sürecinde okullarından ve arkadaşlarından uzak kalan çocuklara yönelik resim yarışması düzenliyor.

“Yeni Yıl, Yeni Umutlar” Konulu On-Line Resim Yarışması ilkokul ve ortaokul olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilecek. İzmir genelinde düzenlenecek yarışmada, öğrenciler hayalleri renklerle buluşturacak. Son başvuru tarihi 23 Aralık olan yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler başvurularını form.bornova.bel.tr üzerinden yapabilecek. Ayrıntılı bilgi ve katılım şartları için ise Bornova Belediyesi’nin 9992929 numaralı telefonunu arayabilecek.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının çocukları da etkilediğine dikkat çeken Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Salgın eğitim sisteminde ve çocukların sosyal yaşamlarında birçok değişikliğe sebep oldu. Hastalıkla mücadele sırasında yaşanan olumsuzluklar ve karamsarlıktan biraz uzaklaşmak ve hayata umutla bakmak için çocukların hayal gücüne ve renklerine ihtiyacımız olduğunu düşünerek böyle bir yarışma düzenlemek istedik. İzmir’deki tüm ilk ve ortaokul öğrencilerini yarışmamıza katılmaya davet ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.