Dolar 32,3682
%0.16
Euro 34,9474
%-0.34
Altın 2.325,340
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da Cumhuriyet Bayramı’na tedbirli kutlama

Bornova’da Cumhuriyet Bayramı’na tedbirli kutlama

Cumhuriyetin ilanının 97. Yılı Bornova’da coşkuyla kutlanacak.28 Ekim sabahı Bornova Cumhuriyet Meydanı’ndaki çelenk sunumu ile başlayacak kutlamalar, 29 Ekim akşamı saat 19.23’de gerçekleştirilecek Fener Alayı ile tamamlanacak. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Özkanlar’dan başlayıp, Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda sona erecek kortejde halkı selamlayacak.

  • Ege Postası
  • 27.10.2020 - 14:40

Bornova’da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 28 Ekim Çarşamba günü Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda saat 13.00’de yapılacak çelenk sunma töreni ile başlayacak. Bu törenin ardından Bornova protokolü 13.30’da Işıkkent Şehitliği’ni ziyaret edecek.

Belediye bandosu sokaklarda

Bornova Belediyesi’nin kutlamaları ise 29 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilecek. Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda yapılması planlanan tebrik töreni hava koşulları olumsuz olursa Bornova Belediyesi Kültür Merkezi’ne alınacak. Bornova Belediye Bandosu ve Anons Aracı, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu tüm Bornovalılara yaşatmak için sokaklarda olacak. Saat 14.00’de Çamdibi’nde, 16.00’da ise Pınarbaşı’nda vatandaşların bayramı kutlanacak.

Miniklerden on-line konser

Coşku akşam saatlerinde de devam edecek. Bornova Belediyesi’nin İnci Vakfı ile birlikte Naldöken’deki dezavantajlı ailelerinin çocuklarından kurduğu Çocuk Orkestrası’nın vereceği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri saat 17.00’de on-line olarak yayınlanacak. Bornovalı çocuklar Atatürk ve Cumhuriyet şarkılarını coşkuyla haykıracak.

Fener Alayı saat 19.23’te 

Saat 19.23’te ise Fener Alayı gerçekleştirilecek. Koronavirüs salgınına karşı önlem amacı ile Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ve sınırlı sayıda katılımcının yer alacağı kortej, Özkanlar’dan başlayıp Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda son bulacak. Bornovalılar Mustafa Kemal Caddesi boyunca gerçekleşecek korteje ellerindeki Ayyıldızlı bayraklar ile evlerinin balkonlarından eşlik edecek.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.