Dolar 32,3673
%0.15
Euro 34,9585
%-0.3
Altın 2.324,360
%0.17
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da birlik ve dayanışma buluşması

Bornova’da birlik ve dayanışma buluşması

Bornova protokolü Belkahve’deki Ata Evi’nde bir araya geldi. Bornovalı milletvekilleri ve siyasi partilerin Bornova’daki temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen birlik ve dayanışma buluşmasında önemli mesajlar verildi. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Bizim sarılmaya, dokunmaya, konuşmaya ihtiyacımız var” dedi. CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ise farklı siyasi görüşlere mensup bireylerin Bornovalı kimliği ile bir araya gelmesinin çok değerli olduğunu söyledi.

  • Ege Postası
  • 19.09.2022 - 09:31

Ata Anı Evi’nde Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’un ev sahipliğinde gerçekleşen yemeğe CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, 25. Dönem İzmir Milletvekilleri Murat Koç ve Aslan Savaşan, CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Kemal Sevinç, MHP Bornova İlçe Başkanı Turan Otlu, Deva Partisi Bornova İlçe Başkanı Erkan Yanıkoğlu, Türk Kızılay Bornova Şube Başkanı Cemil Kurkut, Bornova Belediyesi başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile muhtarlar katıldı.

Birbirimize sarılmaya ihtiyacımız var

Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Sizleri burada görmek gerçekten beni çok mutlu etti, moralimi arttırdı. Kısa süre önce İzmir’in kurtuluşunun 100. yılını kutladık. İnşallah 2023 yılında Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 100. yılını yine hep birlikte kutlayacağız. Bizim sarılmaya, dokunmaya, konuşmaya ihtiyacımız var. İyi ki varsınız” dedi.

Bu tablo daim olmalı

CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır da organizasyona katkı koyan herkese teşekkür ederek, “Bornova’nın kalbi şu an Ata Evi’nde atıyor. Bizler burada birlik, beraberlik, dayanışma, kardeşlik duyguları içinde Büyük Önderimiz Atatürk’ün ruhuna dokunuyoruz. Türkiye olarak buna çok ihtiyacımız var. Farklı siyasi görüşlere mensup bireylerin Bornovalı kimliği ile biraraya gelmesi çok değerli. Bu tablonun her zaman daim olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.