Dolar 32,3728
%0.17
Euro 35,0404
%-0.07
Altın 2.326,620
%0.27
Bist-100 9,14
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da 8 Mart’a özel etkinlikler

Bornova’da 8 Mart’a özel etkinlikler

Bornova Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, kadınlardan kadınlara etkinlik yapıyor. Koronavirüs tedbirlerine göre hazırlanan etkinliklerde kadın girişimcilere yönelik fikir atölyesi, kadın sanatçı Güneş Oba piyano dinletisi ve kadın üreticilerin emeklerini sergileyeceği Kadın Emeği Pazarı bulunuyor.

  • Ege Postası
  • 04.03.2021 - 09:20

Dünya kadınlar günü etkinlikleri, 5 Mart Cuma günü Altındağ Atatürk Sivil Toplum Örgütleri Yerleşkesi’nde kadın derneklerinin katılımı ile saat 14:00’te yapılacak olan ‘Kadın Girişimciler Fikir Atölyesi’yle başlıyor. Kadınlar gününe özel olarak hazırlanan online Açıklamalı Piyano Resitali ise 8 Mart Pazartesi saat 20:00’de yapılacak. Bornova Belediyesi sosyal medya hesaplarından izlenebilecek olan konserde piyanist Güneş Oba dinleyicilere müzik ziyafeti sunacak. 

Büyükpark’ta Kadın Emeği Pazarı

Bornovalı kadınlar el emeği ürünlerini, düzenlenen özel organizasyonda vatandaşlarla buluşturacak. Bornova Belediyesi ile Bornova Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi’nin işbirliğinde gerçekleştirilecek olan Kadın Emeği Pazarı, 8 ve 9 Mart tarihlerinde 11:00-18:00 saatleri arasında Bornova Büyük Parka’ta açılacak. Organizasyonda doğal takıdan kıyafete, ev aksesuarlarından oyuncaklara birbirinden güzel ürünlerin sergileneceği stantlar yer alacak. 

Her zaman kadınların yanında olduklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Kadınların sadece bir gün değil, her zaman, her yerde ve hayatın her alanında daha etkin bir şekilde yer alması gerekiyor. Bunun için onlara yönelik projeler üreterek yanlarında oluyoruz.”dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.