Dolar 32,3579
%0.13
Euro 35,1782
%0.32
Altın 2.324,570
%0.18
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da 19 Mayıs coşkusu

Bornova’da 19 Mayıs coşkusu

Bornova’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü’nün Bornova Cumhuriyet Meydanı’ndaki resmi çelenk koyma töreni ile başladı. Bu törenin ardından da siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri meydandaki Atatürk Anıtına çelenk koydu.

  • Ege Postası
  • 19.05.2021 - 14:07

Pandemi sürecinde sokağa çıkma kısıtlamasının olmadığı ilk milli bayramda coşku hakimdi. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, 19 Mayıs coşkusunu yaşayan vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirirken, CHP Bornova Gençlik Kolları Başkanı Serkan Yurt Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni okudu.  

Gelecek için umutluyuz

Başta vatandaşlar olmak üzere siyasi parti temsilcilerinden sivil toplum kuruluşlarına, muhtarlardan meclis üyelerine tüm Bornova’nın alanda olduğunu söyleyen Başkan İduğ, “Milli Bayramlarımız coşkuyla kutlayacağımız yılları umutla bekliyoruz. Bizimle birlikte bu umudu taşıyan herkese teşekkür ediyorum. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun” diye konuştu.

Heyecanımızı kaybetmedik

Milli bayramların eski coşkusuyla kutlanamadığına dikkat çeken CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın ise “Tüm kısıtlamalara rağmen bizler heyecanımızı hiç kaybetmedik. Ben önümüzdeki yıllarda 19 Mayısları yine Ulu Önderimiz Atatürk’ün yolda, aynı coşkuyla kutlayacağımıza inanıyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.