Dolar 32,3673
%0.15
Euro 34,9585
%-0.3
Altın 2.324,360
%0.17
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova 'Demokrasi Arenası’nı ağırladı

Bornova 'Demokrasi Arenası’nı ağırladı

Usta Gazeteci Uğur Dündar’ın sunduğu, televizyonların ekran klasiği “Demokrasi Arenası” programı Bornova’da gerçekleşti. Bornova Belediyesi’nin ev sahipliğinde TELE 1 Televizyonu’nundan canlı olarak olarak yayınlanan program izleyicileri her zaman olduğu gibi ekran başına kitledi.

  • Ege Postası
  • 02.04.2022 - 09:56

Duayen Gazeteci Uğur Dündar’ın sunduğu, CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray ile Avukat Murat Ergün’ün konuşmacı olduğu Demokrasi Arenası, Bornova Belediyesi’nin ev sahipliğinde Bornova Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. 

Gururlu ve mutluyuz

İlgiyle takip edilen programı Eşi Ufuk İduğ ile birlikte izleyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Bornova’ya hoşgeldiniz. Demokrasi Arenası’na ev sahipliği yapmak,  sizleri kentimizde ağırlamak bizlere büyük gurur ve mutluluk verdi. Bize yaşattığınız bu onur için başta Sayın Uğur Dündar olmak üzere tüm konuklara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

"Başkan İduğ bir dürüstlük portresi"

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’dan övgüyle söz eden Uğur Dündar ise “Kendisi Türkiye’de görmeyi özlediğimiz dürüstlük portresi sergiliyor. Yaptıkları yatırım ve çalışmalar ortada. Şu kadarını söyleyeyim; Hem belediyenin borcu yok, hem de kasasında parası var. Bu milletin gelişmesinin önüne set çekenlerin üzerine nasıl cesaretle gidiyorsak böyle parmakla gösterilecek kadar az sayıda olan dürüst, çalışkan, değerli siyasetçileri de aynı cesaretle desteklememiz gerektiğine inanıyorum” dedi.

"Bornovalı olarak gurur duyuyorum"

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel bir Bornovalı olarak Başkan İduğ ile gurur duyduğunu söylerken İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray ile Avukat Murat Ergün de Bornova Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.