Dolar 32,4915
%0.14
Euro 34,7554
%0.1
Altın 2.484,320
%0.89
Bist-100 9.487,00
%-0.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova'da kurs kayıtları başlıyor!

Bornova'da kurs kayıtları başlıyor!

Bornova Belediyesi büyük ilgi gören hobi ve beceri edindirme kurslarını 1 Ekimde başlıyor. Kış dönemi kurslarına katılmak isteyenler 19 Eylül Pazartesi gününden itibaren form.bornova.bel.tr internet sitesi üzerinden kayıt yaptırabilecekler.

  • Ege Postası
  • 12.09.2022 - 09:42

Her yaşa hitap eden kurslar arasında bağlama, gitar, piyano, keman, klarnet, çocuk korosu, kadın korosu, bale, halk oyunları, seramik, resim, satranç, el sanatları, zumba, latin dansları, fotoğrafçılık, kanun, vurmalı çalgılar, Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu ve çini bezeme yer alıyor. Büyük ilgi gören kursların kayıtlarının tamamlanmasının ardından 1 Ekim Cumartesi gününden itibaren dersler Kazım Dirik, Çamdibi, Altındağ, Pınarbaşı, Mevlana, Doğanlar,  Atatürk Mahallesi, Erzene ve Naldöken’deki kurs merkezlerinde başlayacak.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, tüm Bornovalıları hobi ve beceri edindirme kurslarından yararlanmaya davet ederek, “Arkadaşlarımız, isteyen herkesin kendisine göre bir kurs bulabilmesi için çok güzel bir program hazırladı. Kurslarımızdan, ulaşım sorunu olmadan daha çok Bornovalıların yaralanması için 9 ayrı merkezde dersler verilecek” dedi. Başkan İduğ, Bornovalıların talepleri doğrultusunda en çok ilgi gören alanlarda kurslar vermeye devam edeceklerini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.