Dolar 32,3613
%0.14
Euro 34,9630
%-0.29
Altın 2.325,440
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova'da kış spor okulları başlıyor

Bornova'da kış spor okulları başlıyor

Bornova Belediyesi’nin her yaşa uygun olarak düzenlediği spor okullarında kış dönemi başlıyor. 6 farklı branşta düzenlenen ve uzman eğitmenler tarafından verilen kursların kayıt tarihi 19 -26 Eylül tarihleri arasında olurken yeni hizmete başlayan Muhammet Yıldız ve Çamdibi Kapalı Yüzme Havuzlarında ise yeni kayıtlar 27-28 Eylül’de alınmaya başlayacak.

  • Ege Postası
  • 16.09.2022 - 09:37

Her yıl yaz ve kış olmak üzere yıl boyunca 2 dönem halinde açılan spor kursları kış dönemine geçiyor.  Kadın Basketbol, Erkek Basketbol, Futbol, Voleybol, Cimnastik, Taekwando ve Dağcılık branşlarında gerçekleşecek kurslar Eylül ayında başlayacak. Bornova Belediyesi’nin Çamdibi’nde projelendirerek geçtiğimiz ay hayata geçirdiği Çamdibi Kapalı Yüzme Havuzu’nda ise 9-17 yaş arası için yeni kayıtlar alınmaya başlandı. 

Sağlık için spor

Bornova Belediyesi olarak Bornovalıları spor yapmaya teşvik etmek için çalışmalar yaptıklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Özellikle kadınlar ve çocuklar için spor olanakları sunmak istiyoruz.  İlçenin farklı noktalarına kadınların saat 18:00’e kadar ücretsiz olarak yararlanabileceği fitness salonları yaptık. Çamdibi’nde yarı olimpik kapalı yüzme havuzu projemizi hayata geçirdik. Parklarımızın içine betondan imal ettiğimiz masa tenislerini yerleştirdik. Mevcut tesis ve spor alanlarında, parkların içinde yer alan sahlarımızda yenilemeler gerçekleştirdik. Sağlık için en yararlı aktivite spordur” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.