Dolar 32,3801
%0.19
Euro 35,0242
%-0.12
Altın 2.322,600
%0.09
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’ da kadınlar sporla  bir araya geliyor

Bornova’ da kadınlar sporla bir araya geliyor

Bornova Belediyesi, normalleşme tedbirleri çerçevesinde Bornovalılara yönelik düzenlediği spor kurslarını açık havaya taşıdı. Sağlıklı yaşam için bir araya gelen Bornovalılar profesyonel eğitmenler eşliğinde spor yapma imkanı buluyor.  İlk olarak Pilates ve Aerobik derslerinin startını veren belediyenin ilçenin farklı noktalarında hazırladığı kurslar her sabah Bornovalı kadınları bir araya getiriyor.

  • Ege Postası
  • 26.06.2021 - 10:03

7'den 70'e herkesin spor yapabilmesi için sürdürdüğü kursları Koronavirüs tedbirleri kapsamında online olarak devam ettiren Bornova Belediyesi, normalleşme süreci ile özellikle kadınlara yönelik olarak düzenlediği spor kurslarını açık havaya taşıdı. Kurslar, hafta içi her sabah 08.30’da Mevlana Mahallesi Göçmen Parkında, saat 09.00 Büyükpark içinde bulunan halı saha, Çamdibi Atatürk Parkı, Evka 3 Kadın Dünyası ve saat 10.00’da da Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Mehmet İlker Karaman Sosyal Tesisleri ile Altındağ Atatürk Kültür Merkezi’nin önünde gerçekleşiyor. 

Koronovirüs tedbirleri çerçevesinde sosyal mesafe kuralı ile yapılan eğitimler yoğun ilgi görüyor. İlk etapta 2 dalda başlayan ücretsiz spor kurslarının vatandaşların nefes almasını sağladığını belirten Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, " Sağlıklı bir yaşamın yolu spordan geçiyor. Normalleşmeye başlama ile birlikte açık havada yüz yüze spor eğitimlerimize başladık. Bu sayede uzun süredir evlerinde kapalı kalan Bornovalılara rahatlamak için alanlar yaratıyoruz. Tedbirler çerçevesinde kurslarımızı farklı dallarda da açacak ve vatandaşlarımızın spor yapması için her türlü imkanı sunmaya devam edeceğiz" dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.